Jag fixar ganska mycket med mig själv och jag gillar stunden att lägga en skön ansiktsmask, göra mina naglar (både fötter och händer) och lägga en fin makeup – det gör en stor skillnad, inte bara utseenden utan främst känslan. Visst det tar lite tid men för mig betyder det mycket att känna mig fin och fräsch!

Jag har ett långt hår men det har blivit tunnare med åren och det är svårt att få längre hår naturligt upplever jag. Därför har jag använt en metod som går fort att göra och det som är bra med denna hårförlängning är att man kan lätt plocka bort och lätt byta färg (ibland vill jag vara ljus och ibland mörk). Min underbara frisör Isa på Salong Huvudverk introducerade mig till denna metod för flera år sedan och jag vill tipsa dig som vill ha ett fint sommarsvall i sommar!

Jag köper ett hår på Taj Mahal på Drottninggatan i Stockholm (finns massor med färger och längder) och dessa går också att beställa på nätet här:

Isa gör små inbakade flätor i mitt egna hår och sedan syr hon in det köpta håret och klipper ihop med mitt egna och vips så är det långt men också mycket mer och tjockare hår. Detta hår tvättar jag som vanligt och det brukar hålla i ca 2 månader. Då kan man lätt plocka bort håret och fläta upp flätorna och sätta in nytt om man vill!

   

Jag gillar också lockar i mitt hår och använder GHDs locktänger som jag älskar! De blir fina lockar och lätt att använda! Ett annat tips är att använda schampoo och balsam från ICON som har så bra produkter!

 

Ja, detta var ett litet sommartips från mig! Hälsningar Ulrika