Bikinidieten

2 veckor

Vad innebär bikinidieten?

Inför sommaren och framförallt, inför bikiniperioden har Ulrika tagit fram en ny, ytterst effektiv kurs för dig som snabbt vill gå ner i vikt. Du kan välja att gå en 2 – veckorskurs (utan vattenfasta) eller en 3- veckorskurs som inkluderar en 4-dagars vattenfasta. Det är samma kostschema för båda kurserna men väljer du 3-veckorskursen så inleder du med fyra dagars vattenfasta och upptrappningsrecept som ger dig och kroppen en rejäl kickstart. Därefter går vi in i två veckors intensiv kostschema som bygger på att vi varvar antalet kalorier som vi äter. Varannan dag äter vi 500 kcal för att nästkommande få äta 800 – 1000 kcal. Detta är färre kalorier än i någon av Ulrikas andra kurser.  Det innebära att du tappar mycket vikt under en kort period. I bägge kurserna coachar Ulrika dig varje dag i en privat Facebookgrupp så att du kan genomföra detta kostschema till 100% och få det resultat som Ulrika utlovar.

Bikinidieten – vår mest intensiva kurs

Kursen bygger på nya recept och från Ulrikas tidigare recept. Utifrån dessa har hon komponerat kostschema för att skapa denna effektiva kurs. Du kommer kunna gå ner ca 8 kg i vikt om du väljer att genomföra kursen i sin helhet. Om du väljer att avstå från dagarna med vattenfasta kommer du ändå att kunna gå ner 5-7 kg.

Det här är inte en kurs som primärt handlar om njutning och matinspiration utan för dig som verkligen vill gå ner i vikt snabbt och effektivt. Har du ett BMI under 25 bör du inte gå denna kurs.

I kursmaterialet ligger dessutom en specialkomponerad meny som är tänkt att använda för midsommarafton. Även om man vill gå ner i vikt borde man ju faktiskt få fira midsommar på gott och traditionellt vis tycker Ulrika! Därför har hon tagit hänsyn till denna dag i kursens helhet.

Detta får du i kursen:

  • Ett effektivt kostschema som bygger på rätter med väldigt få kalorier.
  • Maträtterna går snabbt att laga och du kommer känna dig förvånansvärt mätt, trots den långa kalorimängden och tack vare Ulrikas fina komponering av rätter och råvaror.
  • För dig som väljer att gå kursen i sin helhet kommer du att gå igenom fyra dagars vattenfasta. Under fastan får intensiv och personlig coachning från Ulrika.
  • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

När du har bokat din Bikinikurs får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Missa inte vår e-shop där du kan beställa produkter som passar till onlinekurserna! Där hittar du till exempel vårt populära To Go Kit som passar utmärkt när du är på resande fot, Homekitet med Ulrikas favoriter i köket och vårt Viktkit med våg, måttband och peppande broschyr.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En intensiv och effektiv viktnedgångskurs för dig som verkligen vill gå ner snabbt i vikt.
Du får
Kostschema och recept med inköpslistor för två veckor som bygger på ett intensivt upplägg. Du kommer varannan dag att äta 500 kcal för att nästkommande dag få äta 800-1000 kcal. Du kommer dessutom att arbeta med fastedagar för att ytterligare pusha förbränningen och öka din viktnedgång.
För dig som vill ta denna kurs ytterligare ett steg kan du addera en extra vecka som består av vattenfasta samt upptrappningsrecept som ger dig tre veckors kurs.
För vem
För dig som verkligen vill gå "all-in" och snabbt gå ner i vikt.
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
5-6 kg - 2 veckor
7-8 kg - 3 veckor
Pris
498 kr - 2 veckor
659 kr - 3 veckor


OBS!
Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för denna kurs!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!