Beach 2020

2 eller 6 veckor

Kom i form till sommaren!

Vill du få hjälp att komma i form till sommaren med enkla, lättlagade recept som ger dig sommarkänsla? I vår nyskapade, härliga kurs Beach 2020 får du varje vecka färdigt kostschema, inköpslistor, träningsprogram och coachning för att nå ditt mål inför sommaren!

Recepten i kursen är nästintill rakt igenom nya för kursen och bygger på härliga grönsaker i alla former, i såväl kalla som varma rätter. Som kursdeltagare kommer du att få njuter av bär och frukt till frukost men också som ett gott inslag i flera maträtter. I övrigt bjuder kursen på lättlagade, lågkolhydratrecept som innehåller fisk, skaldjur, kyckling och kött. Samt spännande smaksättningar i gratänger, såser och tillbehör.

Träningsprogram ingår

Sommar hör även träning till och även om du inte har eller vill skaffa dig ett gymkort är sommaren den bästa tiden för att träna och röra på dig utomhus. Du behöver inga speciella redskap till kursens träningsövningar. Övningarna går att genomföra vart du än befinner dig och endast med hjälp av din egen kropp. Genom en kombination av hälsosam mat och träningsövningar kommer du inte bara att gå ner i vikt, du kommer även att bli starkare och få en bättre hållning!

Ulrika har tagit extra hänsyn till att minska svinnet och har planerat för att använda alla råvaror som finns på inköpslistan, därför behövs enbart 1 inhandling i veckan göras. Många rätter blir dessutom goda rester till dagen efter vilket även det är så väl ekonomiskt som tidseffektivt.

Recepten för båda kurser är unika, vilket gör att du kan gå båda kurserna, 2 och 6 veckor och få unika recept för hela 8 veckor. Ett gott och enkelt sätt att förlänga förlänga sommarens matglädje på! Vad sägs till exempel om goda grillrätter med spännande såser och tillbehör? Snabba och enkla fiskrätter, färgstarka omeletter och socker och glutenfria desserter? Eller frukostbröd och hemgjord granola? Smarrigt, eller hur?!

För att tappa i vikt snabbare än vanligt har Ulrika utformat kostplanen så att man äter olika mängd kalorier varje dag samt lagt in 2 fastedagar (5:2) i veckan. Vissa dagar använder man sig även av 16:8 för att ytterligare krydda viktminskningen.

Detta får du lära dig i Ulrikas beachkurser:

  • Säsongsbaserade rätter som bygger på våra svenska sommarråvaror.
  • Hur fastaperioder påverkar din viktnedgång.
  • Följa kostschema och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

När du har bokat Beach:

När du har bokat din beachkurs får du inom en timme din inbjudan till en grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Beachkursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Missa inte vår e-shop där du kan beställa produkter som passar till onlinekurserna! Där hittar du till exempel vårt populära To Go Kit som passar utmärkt när du är på resande fot, Homekitet med Ulrikas favoriter i köket och vårt Viktkit med våg, måttband och peppande broschyr.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En härlig viktminskningskurs med fräscha recept som passar för våra sommarmånader
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och spännande recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Ulrika i en Facebookgrupp
För vem
För dig som vill komma i sommarform!
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor = 4-5 kg
6 veckor = 8-10 kg
Pris
2 veckor - 498 kr
6 veckor - 1198 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen

2

Frågor och svar
Ersättningsguide
Viktkort

3

Om onlinekursen
Om maten

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

Varför fasta?
Vad är lågkolhydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta på språng

6

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!