I början av hösten köpte jag en ny bil efter att ha kört runt i en gammal Citroen i 12 år insåg jag att jag verkligen uppskattade en NY BIL…Jag hade spanat på olika SUV modeller och till sist blev det en vit Mercedes GLC (dock ganska dyr…!) men jag älskar den! Trodde nu att jag hade hittat den enda och största kärleken…

IMG_9766
Precis innan snön anlände till vårt land fick jag möjligheten att prova en annan bil – nämligen FIAT 500X under en vecka. Jag hämtade bilen på Hedins bil i Akalla och var väl lite tveksam först…trodde den skulle vara liten, trång och ingen komfort. Där hade jag fel! Redan när jag satte mig i bilen insåg jag att den är väldigt rymlig både fram och bak (har ju 2 tonåringar varav en son som är nästan 1,90…). Snygg panel och bra komfort inne samt lätt att köra. Detta är ju en smidig bil och då kändes min Mercedes helt plötsligt så himla stor…En annan överraskning var bagageutrymmet och där provade jag att stuva in en massa kassar och kartonger och där fanns det plats kan jag säga. Dessutom är bilen mycket prisvärd, ca 149 000 kr och det är en 1/4 av vad min Mercedes kostade. Nu har Allt för föräldrar en tävling som jag tycker att du ska vara med på – du kan nämligen vinna en hyrbil FIAT 500X – läs mer här:

 

IMG_9774  IMG_9780

Det är bara att konstatera att jag blev kär en gång till… Jag drömmer nu om att kunna köpa denna som en extrabil i familjen (Ebba har ju körkort och Jonas håller på att ta körkort).

FIAT 500X är en perfekt bil för familjen skulle jag säga som inte vill köpa så dyr bil men ändå har behov av en 4 dörrars med bra utrymme för barnstolar och barnvagn. Jag kan tänka mg att den är perfekt om man bor i lägenhet i stan för den är liten och smidig att parkera. Om du vill prova kärleken kan du leasa bilen några dagar eller en vecka – läs mer här

Ja, man kan bli kär mer än en gång! Hälsningar Ulrika