Nu har jag landat på Mallorca, en ö som jag verkligen älskar precis som jag älskar Gotland! Jag är så glad för att jag tog steget för precis 1 år sedan och köpte en lägenhet i Palma som numer min dotter Ebba bor i sedan i höstas. Hon jobbar på Hotel Tres här i Palma och älskar livet här!

Att flyga ner och komma till lite värme och få njuta av längre, ljusa dagar denna tid på året är verkligen behövligt. Det är inte så väldigt varmt, runt 17-20 grader på dagen och på kvällen blir det kallt, runt 10 grader.

Jag kommer att fira jul här nere och har med mig sill, prinskorv, rödbetssallad, gravad lax, julskinka och risgrynsgröt – allt man behöver för ett litet julbord tänker jag! Julkänslan finns verkligen här med ett juldekorerat Palma!

Jag tänker börja alla förmiddagar med en lång promenad längs havet på några timmar och sedan planerar jag att göra vandringar i bergen som jag älskar. Jag ser också fram emot att besöka mina favoritrestauranger som är Gaudeix, Koa, Umbu, Dukes och Patron Lunares när jag är här!

Apelsinträden i Palma, längs strandpromenaden är fulla med mogna apelsiner – så vackert! Ha en härlig jul önskar Ulrika