”Jag har “alltid” bantat och testat “allt”! Såklart gått ner, men gått upp igen! Alla år ätit för lite, för mycket, för tidigt, för sent, ja, för fel helt enkelt!”
 
Marie fick till slut nog och bestämde sig för att en gång för alla lära sig att hitta ett bra förhållningssätt till mat, och lära sig hur och vad hon skulle äta för att gå ner i vikt ,men även för att kunna hålla vikten.
Marie har också varit väldigt aktiv i Friskis och Svettis och har alltid gett allt och lite till men har aldrig lyckats gå ner så mycket i vikt som hon själv önskat med tanke på den tid hon lagt ner på träningen.
 
Hennes startvikt var 93,3 kg när hon började med Steg 1 och hon har nu gått ner 15,7 kilo och minskat hela 68,5 cm!
Marie bestämde sig för att följa kostplanen till 100 % och tycker att det gått fantastiskt bra.
 
Upplägget har passat henne perfekt med färdiga menyplaner, recept och den periodiska fastan 5:2 och 16:8. Hon tycker att programmet har varit lätt att följa och att det varit god, varierande och tillåtande mat.
 
Marie hade som mål att gå ner till 72-73 kg men med tanke på hur lätt det varit räknar hon med att fortsätta ett par månader till och har flyttat ner målet till 66 kg.
 
Hennes framtida mål är att fortsätta leva enligt 5:2 och 16:8 och ta tag i sin vikt direkt om hon märker att det börjar gå åt fel håll.
Maries största hälsovinst med kursen – “Jag mår galet bra inuti, energi som tusan och SER och KÄNNER mig mycket mindre och fräschare!”
Marie tips om du funderar på att gå en kurs – ”Tveka inte en sekund!! Du kommer inte att ångra dig! Du har stora hälsovinster att vänta!!!”Bild före efter Marie Ekman