I går åkte jag iväg på en veckas hälsoresa med en norsk arrangör som heter Alfatur till Kreta. Nu sitter jag på hotellet och blickar ut över havet och den grekiska lilla byn som heter Loutrou. Det är en sådan idyll så jag har redan nu bestämt mig för att arrangera en Hälsoresa hit i höst! Den här lilla byn ligger i en vik och man måste ta båten från en stad bredvid för det finns ingen väg hit. Rummet jag bor i är helt fantastiskt och jag har en stor solterass precis vid havet:

Mitt jobb denna veckan är att föreläsa om LCHF och GI metoden tillsammans med en annan stor föreläsare inom detta område som kommer från Norge. Han heter Thor Fosheid http://www.spisdegslank.no/

Jag ska också laga mat och visa hur man gör i köket om man vill leva Low Carb. Annars blir det mycket vandring på programmet och det ska bli spännande. Det är väldigt varmt här nere nu – ca 28 grader så det blir en prövning då jag själv går på värsta Detoxkuren och dricker mest gröna drinkar och juicer.

Tänkte boka detta hotell i oktober – någon som vill följa med hit?

Hälsningar Ulrika