I veckan har vi grillat mat ute och lagat midsommartårtor. Jag är nog den enda i Sverige som har gjort det… Hektiska dagar och jag är trött! Har lagat 33 rätter på 3 dagar…Nu ska alla recept skrivas.

IMG_7184 IMG_7217 2

IMG_7191 IMG_7222

Jag håller ju på att få allt klart för öppning av min restaurang på Gotland som är den 15 juni. Jag hade ingen aning om att det skulle vara så mycket att tänka på och så många tillstånd att fixa. Snart öppnar min nya hemsida www.hemmahosulrika.se och det finns redan nu upplagt en facebooksida där ni kan följa renoveringen och öppningen. Förra veckan var jag på gården och följde bygget men njöt av lammen och naturen. Min förra kollega och kompis Sunniva vad med och förgyllde påsken!

IMG_7073 IMG_7077

På lördag åker jag till Gran Canaria på hälsoresa och det ska bli skönt att ladda lite batterier…

Allt gott hälsar Ulrika