I går var det lördag och jag började morgonen med 2 stekta ägg och sedan en låååång promenad/löpning med man och hund. Sedan ett uppfriskande dopp i Edsviken. Det var nog det sista badet i Sverige i år kändes det som.

Jag ställde mig på vågen i dag och hade gått ner 2,5 kg och det känns verkligen bra. NU har jag samma vikt som innan sommaren! Tänk vad fort man kan gå upp men det går också fort att gå ner om man är strikt. Den här veckan har jag följt min kickstart med ett undantag, 1 glas champagne… Jag har bara ätit på måltiderna och inte en enda mumsbit mellan och det är lärorikt för jag inser att jag ofta stoppar något i munnen mellan måltider.

I går röjde jag runt i trädgården och sedan var det dags för en golfrunda med Peter och Carin (våra gamla grannar). En härlig runda på Sollentuna Golfklubb.

På kvällen var vi utbjudna på Motwalls restaurang på Roslagsgatan och det var sååååå bra mat! Vi drack gott Sancerre och jag åt en liten grönsallad till förrätt och sedan havskatt med sommarprimörer med en underbar vitvinsås till. Till efterrätt fick jag en jättegod osttallrik som de fixade trots att det inte fanns på menyn. Den här restaurangen får högsta betyg av mig!