Underbart gott recept på frukostfrallor som är enkla att baka och går att frysa in!
Du kan variera med pumpafrön eller valnötter och även variera med palsternacka och få en annan smak!
Glutenfria Morotsfrallor med sesamfrön – 6 st – 260 kcal per fralla
1 1/2 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 msk fiberhusk
1 1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl sesamfrön
2 msk linfrön
4 ägg
2 dl finrivna morötter
Topping: 1 uppvispat ägg, 2 msk sesamfrön
Sätt ugnen på 200 grader. Bland i hop alla ingredienser och låt svälla 5 minuter. Forma till bullar och lägg på en bakplåtsklädd form. Pensla med uppvispat ägg och strö på sesamfrön. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter.