I går var jag på löpet på Epressen – värst vad 5:2 är stort nu 🙂

IMG_8624

I intervjun berättar jag om min viktresa och hoppas att någon känner igen sig och kan bli inspirerad att pröva! Jag är helt övertygad om att det passar framförallt kvinnor som passerat 40 år och har lite svårt att gå ner i vikt. Det är så stor skillnad på min förbränning sedan jag startade och det är väldigt roligt. Dock unnar jag mig inte så mycket sötsaker som det står i rubriken i Expressen… Jag äter lite choklad då och då och tar lite fika när det bjuds ibland (det framstår som att jag äter godis hela tiden och riktigt så är det ju inte…) Dessutom så ska jag också säga att det har tagit ett år att gå ner 12 kg och inte bara några månader som det låter.

IMG_8623

I dag har jag min fastedag och jag sitter just nu och njuter av en god misosoppa. Jag kan rekommendera att köpa hem en förpackning miso på affären eller i hälsokosten – innehåller lite kalorier och mättar mer än bara te…

IMG_8627

Hälsningar Ulrika