Den här veckan har varit arbetsam…jag har gjort lite för mycket saker, tränat lite för mycket och sovit för lite och faktiskt ätit för lite….Under skidåkningen med Sunniva igår i friluftsområdet Lida åkte jag just och tänkte på att jag måste dra ner på mitt tempo. Det är på tok för mycket nu och det funkar inte i längden! Jag har ju varit nära “väggen” våren 2010 och det vill jag inte vara med om igen.

hundar 107 hundar 111

Hur som helst så var vi lediga förra helgen och då besökte vi Oslo och våra nyfunna vänner Josef och Julia (träffade dem på hälsoresan på Kreta). Vi hade en härlig helg med mycket god mat, bland annat gjorde Josef Kungskrabba och vårrullar som var gudomligt goda. Oslo bjöd på fint väder på lördagen och då var det sightseeing i byn och söndagen var det besök på Holmenkollen.

hundar 146 hundar 163

I tisdags föreläste jag på 4goodkvällen i Malmö tillsammans med Annika, Trine och Tina. Det blev en så trevlig kväll och jag hoppas att åhörarna kände likadant!

hundar 082 hundar 091

Jag besökte ett Raw Foodställe och åt en god morotsoppa med en groddsallad – härligt med nyttiga matställen tycker jag!

hundar 072 hundar 074

 

Nu är jag på väg till Gotland och ska se till bygget av restaurangen – trevlig helg!