Estelle och thildI går var det dags igen! Jag flög till Umeå och föreläste på en av Estelle & Thilds kundkvällar. Det var min 5:de föreläsning för dem och jag har varit i Malmö, Göteborg och Stockholm och nästa vecka är det Uppsala.

Valerie som är kundansvarig visade deras nya produktsortiment med ny design (som är helt underbara, använder dem själv… och dottern också) och bjöd på en härlig Raw Food buffé som Emelie på Hotell Avenyn hade gjort.

Valerie

Estelle och ThildValerie berättar om hela deras ekologiska hudvårdsserie och vad dessa innehåller och det handlar ju om utsidan. Jag är inbjuden för att prata om insidan och hur vår hälsa påverkas av vår livsstil vilket blir en trevlig combo!

 

 

 

 

Raw food rödbetsbiffarRaw FoodRaw foodJuicer

Är du intresserad av en liknande combo med ditt företag så kan ni maila mig på: ulrika.davidsson@dietshop.se

Health is at matter of choice, not a mystery of chance…