föreläsning 5:2

Signeringskö

I går kväll föreläste jag på AMF i Stockholm för 150 personer som var intresserade av 5:2 dieten. De som ofta kommer på mina föreläsningar är de som redan är intresserade av hälsa och många hade redan kommit i gång med 5:2 som satt i publiken. Egentligen önskar jag att det också skulle komma folk som inte har en aning om hur deras livsstil påverkar deras hälsa och ge dem ett ordentligt uppvaknande! Under 2 1/2 timme föreläste jag och sedan var det många frågor om fasta, hormonella obalanser och förbränning under kvällen.

Jag möte en gammal kund som följer 5:2 sedan en tid tillbaka och det är så roligt att se människor som utstrålar hälsa!

Petra och Ulrika

En kille var framme och undrade om han kunde göra periodisk fasta/5:2 dieten om han har Diabetes 1 – mitt svar till honom var att han skulle prova sig försiktigt fram och äta 600 kalorier fördelat på 3 mål om dagen och hålla koll på sitt blodsocker hela tiden. Att prova en vecka är det bästa för att se hur det fungerar för en själv – ofta har man svaret inom sig. Han hade för övrigt flera böcker som jag har skrivit som han älskade “GI Gourmet och Ulrikas GI helger”…

Den 24 oktober kommer jag till Göteborg och föreläser och ni som vill ha en biljett kan köpa det här: http://www.wimab.se/sv-SE/Seminarier-Kurser/Ät-dig-slank-och-frisk-med-5-2-dieten.aspx

Fasta och Diabetes 1