Under de senaste veckorna har mediasynligheten av Ulrika Davidsson varit massiv och jag har medverkat i många intervjuer. Det tar väldigt mycket tid att medverka på intervjuer och det tar tid att göra sig fin för plåtningar och få bra bilder….

Eftersom Destination Gotland förlänger sitt avtal med mig under det kommande året och ska expandera “Ulrikas Val” ytterligare så skulle det tas nya bilder till alla affischer till båten. Expressen skulle ha bilder till majnumret av GI och hälsa och Metro ska hade en artikel i förra vecka om detox.

Dessutom är det ett fint reportage i Tara och Allas där jag blir intervjuad med anledning av min hormonella obalans som jag nu har fått bukt med och har gått ner i vikt. Läs gärna dessa artiklar för det är många som har samma problem som jag!

IMG_7048 IMG_7047

I Expressen uttalar jag mig om “den nya tallriksmodellen” och det är ju smickrande att det skriver “Ulrikas tallrik”…

IMG_7290

Sist men inte minst är jag omslagsflicka för det nya numret av Mat och Hälsa! I tidningen finns en bra artikel om varför bladgrönsaker är bra om man äter en LCHF kost.

IMG_7284