”Jag lagar enbart efter Ulrikas recept och jag älskar dom!”

Om Eva
Ålder: 51 år
Bor: Solna
Hälsocoach Zinzino, jobbar extra på Coop och har två katter

Resultat
Maj 2019: 89 kilo
Oktober 2019: 69 kilo

Jag träffar Eva i Stockholm och hon kommer med en hel pärm med mina recept som hon kallar ”sin matbibel”. Eva Kallai hittade mina onlinekurser på nätet för snart 5 år sedan och har varit en flitig kursdeltagare genom åren. Eva har provat såväl Kom i gång med GI, LCHF, Hormonell Balans och flera 2-veckors turbo program samt nu senast min populära 800 kalorier-kurs.

Eftersom mina kursdeltagare får färdiga kostscheman, receptblad och inköpslistor under hela kursen så blir det en stor receptbank som Eva använder sig i dag av dessa när hon planerar sina veckor och gör egna menyer. Dessutom har Eva alla mina kokböcker hemma så då finns det ju att välja på!

Eva har provat olika sorters kostplaner/dieter och varit Viktväktare flera gånger. Detta har inte passat henne för hon tycker att livet ska vara njutfullt.

”Med Ulrikas goda recept så känns det inte som jag går på någon diet utan jag bara njuter av god mat och samtidigt tappar i vikt!”

Eva tror mycket på en snabb viktminskning och det levereras verkligen med Ulrikas Kickstarts program. Efter att ha gått ner över 20 kg så har hon fått köpa en helt ny garderod!

”Jag använder storlek 38 nu – det känns fantastiskt!  Nu är målet att gå ner till 65 kilo och det ska jag göra med Ulrikas nya onlinekurs Kickstart Basic.”

Eva hade tidigare dåliga levervärden, Fibromyalgi samt artros i knäet. Alla dessa symptom har förvunnit eller blivit bättre sedan hon lade om sin kost. Dessutom är Eva både piggare och har mer energi nu än när hon var 10 år yngre. En pigg 50 åring som har hittat glädje och en hälsosam livsstil som håller livet ut!

Evas råd:
Never ever give up – ta sig själv på allvar. Man ska vara den viktigaste personen i sitt liv. Inte lura sig själv med ursäkter.  Investera i dig själv!