Ja! då var jag tillbaka i Sverige efter två härliga veckor på Gran Canaria. Det har verkligen varit så roligt med alla trevliga möten som dessa veckor har bjudit på och jag ser redan framemot nästa resa. Troligen blir det i Oktober men jag återkommer om detta så snart allt är 100% klart.

Här hemma är det mycket som skall fixas med, det skall firas student i familjen och förberedelserna är redan i full gång. Mina barn är ju minst sagt bortskämda med mammas mat så självklart blir det mina egna recept på studentbuffen.  Jag kommer bjuda på lite bilder från helgens firande och om du vill ha min matinspiration så testa gärna mitt nya matforum Ulrikas Hälsokök HÄR.

Medans regnet piskar mot kontorets fönster så sitter jag och små ler. Öppnade just upp ett roligt mail från Marcus som är marknadschef på KRONÄGG. Han skicka bilder från deras lager där 200 000 äggkartonger al la “Ulrika Davidsson” just anlänt. Snacka om en rejäl egoboost 🙂
Under vecka 26-32 i Sommar så kommer dessa äggkartonger tillsammans med härliga Picknick recept att finnas i ca 3-400 butiker runt om i vårt avlånga land.

IMG_2167

IMG_2168