Nu har vi passerat mitten på april och då tycker i alla fall jag att vi kan säga att det är vår på allvar. Även om det känns som en ovanligt kall sådan. Även här på Mallorca där jag är nu känns det kallar än vanligt. Visserligen är det bra för mig då jag spenderar den mesta tiden

Ulrika på gotland

hemma i mitt kök med att laga upp rätter för nya kurser. Jag kan lova att det kommer bli en massa goda maträtter som ni kommer att få njuta av. En sak som i alla fall jag tycker hör våren och sommaren till är att grilla. Jag är så glad att jag faktiskt har en liten terrass till min lägenhet här nere i Palma så att jag kan njuta av grillad mat även här. Jag älskar att grilla både fisk och grönsaker även om det blir en del kött också. Vill du ha lite inspiration på hur du enkelt kan förgylla din grillmiddag kan du kika på vår startsida där jag visar både hur man gör en enkel glaze att marinera köttet i samt en supergod bea som du enkelt och snabbt kan slå ihop själv. För visst känns det lite godare att servera något som du gjort själv än att köpa färdig.. ?!

Jag hoppas att du får en skön helg, oavsett om du väljer att ta fram grillen eller ej. Själv ska jag fokusera på mer matglädje och mina 10 000 steg.