Dillbergs bokhandelWow, vilken kväll Dillbergs Bokhandel i Kalmar hade ordnat! Katarina och Lennart som äger bokhandeln hade fyllt hela butiken med 5:2 böcker och Kickstartsböcker och vi lyckades få in nästan 130 personer i butiken.

Jag föreläste om framförallt förbränning och berättade hur jag själv har jobbat med att bli av med envisa kilon och hur Fasta och Kickstart hjälper till. Vi är ju många som har problem att hålla vikten och ibland är det inte lätt att tappa kilon fast man försöker. Allt hänger på förbränning är min teori.

AnitaEfter föreläsningen kom det fram en dam (stilig och fräsch) som berättade något intressant. Anita, som hon heter hade börjat 5:2 dieten i september och ville berätta att hon har på 4 månader förändrat så mycket i sin hälsa. För första gången på 5 år har hon ett kolesterolvärde som ligger inom ramen för normalt. Hon har medicinerats under många år och kan nu börja minska doseringen. Utöver detta har tagit bort vätskedrivande tabletter och minskat på blodtrycksmedicinen. Det som var nytt för mig och som jag inte tidigare har hört var att hennes problem med förmaksflimmer är mer eller mindre borta – är det inte fantastiskt?

Kalmarföreläsning 5:2 och kickstart

I kväll, torsdag den 23 jan föreläser jag på Växjö Bibliotek – kom dit och investera en timme i din hälsa – fyll på med information och framförallt motivation!

Växjö Stadsbibliotek Galaxen, kl 18:00 -kostar 100 kr per person!

Hälsningar Ulrika