I dag har jag fått ett mail från en kund som har kört samma gröna drinkar som jag har gjort i 6 veckor. Jag blir så glad när människor får ett hälsoresultat och det värmer i hela mitt hjärta när jag läser hennes mail:

Hej Ulrika!

Härligt att höra om din roliga helg i Skåne! Har nu upplevt andra mensen efter gröna drinkarna och har för första gången på 30 år inte ätit värktabletter och mått bra! Det är ett mirakel!!! Detta måste du få ut i dina mediekanaler. Tänk att det fanns ett botemedel. Har du fått samma effekt? I övrigt är det dyrt, på klädkontot, att dricka drinkarna. 7,2 kilo ner nu. Ha en underbar dag med dina desserter.

Kram Hella

Hella är en kund som jag har känt något år och hon har följt mina kostplaner med såväl GI och LCHF men det har gått trögt. Jag träffade henne för några veckor sedan och då berättade hon att hon har blivit inspirerad av min blogg och har alltså druckit gröna smoothies varje dag, ca 1 liter. Nu har hon börjat gå ner mer i vikt, hela 7, 2 kilo!  Jag TROR att det beror på att hon har blodgrupp A och då har det en stor effekt på ämnesomsättningen när hon äter mindre kött och mer grönsaker. Detta är ett bevis på att vi är olika genetiskt och blodgrupper spelar roll. Om hon hade varit blodgrupp 0 eller B hade hon haft en större framgång med GI och LCHF för dessa blodgrupper passar det utmärkt att äta just mycket protein.

Ett tips för dig som inte går ner i vikt – ta reda på din blodgrupp och maila mig så ska du få en specifik kostplan för din blodgrupp!

En annan sak som är fantastiskt i detta mail är ju att hon har inga jobbiga symtom när hon har mens. Jag har samma känsla och har inte känt någon påverkan på humöret, värk, sugen och det är en stor skillnad på mängden och längden. Detta beror på att du gör din tarm mer alkalisk och det påverkar dina hormoner. Spännande va?

Ha en fin hälsodag – min dag blir fantastisk av dessa mail, tack Hella!

Kram Ulrika