Missa inte bilgan med Aftonbladet som säljs i dag! En tidning full med inspiration för att komma i form i höst – inte minst för alla män som det är lite extra fokus på i denna tidning.

I går började jag jobba och då började jag också min Kickstart! När sommaren är slut och vardagen kommer så tycker jag att det är en perfekt att starta med en rejäl rivstart och bryta sommarens mönster med mer vin och med mer snacks och mat. Den här kickstarten jag gör har jag tagit fram för att minska i vikt snabbare än vanligt. Jag följer en meny där kaloriintaget varierar varannan dag och det gör att man går ner i vikt snabbare. Nu håller jag på och förnyar min Kickstart med lite nya ingredienser. I går såg min meny ut så här:

Frukost: 2 stekta ägg, kaffe

Lunch: Tonfiskröra med äpple, majonnäs, gurka och sallad

Middag: Stekt laxfilé med färska örter + stor sallad med färsk lök, citron och olivolja

Man ska alltså inte äta något annat än det som finns på måltiderna och det är noga uträknat i kalorimängd så det är viktigt att hålla sig till planen. Min tanke är att jag ska gå ner 4 kg på 2 veckor och jag ska berätta hur det går här.

Vill ni läsa mer om kickstarten kan du göra det här där någon har lagt upp min kostplan 🙂

http://www.fotsteg.se/green1.html