IMG_1720Nu är sommaren här för min del – men inte sommarlov utan sommarjobb! Varje sommar öppnar jag min lada “Hemma hos Ulrika” och håller öppet 3 kvällar i veckan (ons, tors och fre) och lagar “Ulrikamat” till ca 80 gäster per kväll! Det är min 5.de sommar och jag älskar inte bara Gotland utan Rone där jag bor och där restaurangen ligger! Vill ni komma och besöka mig så kolla in programmet på www.hemmahosulrika.se

 

 

 

 

IMG_1729

IMG_1740

Nu har jag precis landat på Gården och det är dags att städa och göra fint! I gå hade jag Erica från Kickstartskontoret med mig och vi fick hjälp av Lina som kommer från Syrien och har bott här 2 år. Här en paus i solskenet med en Grön Smoothie som var alldeles ljuvlig (spenat, banan, mango, ingefära, apelsin och mynta)…

På lördag är det bröllop i ladan så nu ska vi jobba på att göra denna dag fantastisk för Johanna och Anders som gifter sig! Jag var på Johans Växthus i När och köpte massor med vackra blommor som ska pryda ladan ute!

IMG_1732