Januari är den perfekta månaden att detoxa tycker jag! Att göra en månad eller 2 veckor med bara vegetarisk kost, gärna vegan om du kan och vill? Du ska njuta av grönsaker i alla former: varma, kalla, ugnsbakade, wokade, eller i soppor kanske? Du kan även mixa dina grönsaker och göra Gröna Smoothies som jag älskar! Du äter en kost utan animaliskt protein och väljer istället vegetabiliska alternativ som linser, bönor, alger, nötter och ost från get och får förgyller många detoxrätter. Frukt och bär hör detoxen till och ska också ätas – gärna ekologiska förstås! Du kan läsa mer om detox här:

Vill du ha hjälp med menyplaner och recept så kan du gå min online kurs “Detox och Raw Food Turbo” som startar den 25 januari – läs mer här:

Header detox turbo

Jag kryddar alltid min detox med Renewlifes fina detoxsortiment och här är det så bra för du kan välja 7 dagar, 15 dagar eller 30 dagar – Bästa detoxprodukterna som säljs i Sverige!

Lycka till!

Time to detox banner 160111