Jag släppte min nya bok 66 days Challenge för några veckor sedan och vilken respons och försäljning jag har fått från alla håll! Boken har uppmärksammats i TV4, Aftonbladet, Expressen, Svensk Damtidning, Femina, Kurera, Hemmets Journal, DI och flera artiklar kommer i januari och februari.

Min nya bok 66 day Challenge finns här!

Denna bok kom till efter att jag hade läst Philippa Lallys grundliga studie med flera kollegor på British Journal of General Practice och flera medier har skrivit artiklar som European Journal of Social Psychology och The Telegraph att det tar 66 dagar att ändra en vana/ovana som ska bli bestående. Jag tyckte det var en intressant studie som jag känner igen efter att jag coachat så många 100 000 – tals människor. Jag bestämde mig för att utformade ett program för 66 dagar med kostscheman, recept och övningar för att underlätta för mig själv att vara motiverade under dessa veckor. Resultatet blev fantastiskt och detta blev en bok tillsammans med The Book Affair förlag.

Som alltid när man släpper en bok uppstår det korrfel och även om jag är noggrann och läser boken många gånger innan den går till tryck så kan det bli fel. Även min korrekturläsare på förlaget har gått igenom boken många gånger. Trots detta har jag upptäckt några fel och det är tack vare att mina läsare hör av sig till mig snabbt och meddelar så vi har hunnit ändra felen i den 2:a tryckupplagan och även nu i den 3:de upplagan.

Nedan ligger pdf:er där det har skett ändringar som nu är korrekta och jag hoppas att ni har överseende med mina fel jag har gjort och hoppas att ni får glädje av Era 66 dagar!