MazherJag har sedan jag kommit hit haft en assistent som hjälper mig med allt jag behöver – Mazid från Indien – fantastisk kille! Vi har haft så roligt tillsammans och delat våra kunskaper.

Jag har lagat mat på Kockscenen under flera dagar på den internationella bokmässan i Abu Dhabi som är mellanösterns största bokmässa och det har verkligen varit en upplevelse! Fokus har varit på Raw Food och jag har lagat blomkålstabouleh, saffransquinoa  med granatäpple och mandelspån och gjort gröna smoothies på löpande band – intresset är stort här men likaså behovet!

Abu Dhabi Bookfair 2014

Mazher IMG_2268

Shopping

Handla mat har vi gjort, ni kan tänka Er synen där jag går först, sedan kommer Mazhad som drar vagnen och sedan ytterligare en assistent som packar allt jag vill köpa – det kallar jag service! Jag behöver inte ens lägga upp varorna på bandet och jag blir körd i en svart Cadillac tillbaka…inte riktigt som hemma…!

 

 

 

IMG_2278

Dessa dagar har jag upplevt så mycket glädje och värme – främst från Arabiska kvinnor! De är så underbara! Jag har pratat, skrattat, delat olikheter och likheter och haft en fantastisk tid som jag aldrig kommer att glömma!

Abu Dhabi

Abu Dhabi bookaffair Abu Dhabi bookaffairSheikens fru

Här ovan är ambassödörsfru Anki Bjuhr och Sheikens fru som jag fick möjlighet att träffa på mässan och ge en bok om LCHF… Sheik vip

Katarina

Här är Catharina Ingelman – Sundberg som har skrivit “Kaffe med rån” i den svenska montern. Alla som jobbar där har nationaldräkten – så vackra!

Underbara Silviana på bilden nedan var en stor fan av mina böcker och ska börja Kickstart i morgon – lycka till!

Siliviana