IMG_1875

Det var så roligt att öppna ladan för denna sommaren och det är den 5:de sommaren som jag håller öppet! Jag lagar en meny varje kväll och förra veckan var det Italiensk buffé en kväll och sedan gjorde jag en grillkväll samt en kväll med god torsk på menyn. Många gäster som jag har tycker att det är skönt att slippa välja och bara bli serverad en middag – ungefär som du är hembjuden till en vän – Det är “Hemma hos Ulrika”

Denna vecka är det följande teman på menyn:

ONSDAG – Gotländska smaker i sommarkvällen

TORSDAG – Raw Food buffé samt grillad lax

FREDAG – Trädgårdsmeny med fina fisken

Om ni vill läsa mer om mitt ställe så kika min hemsida www.hemmahosulrika.se

IMG_1862 IMG_1861

IMG_1859 IMG_1854

IMG_1862

I söndags var jag inbjuden på invigningen av Almedalen och det var verkligen en fest med en massa folk! Jag träffade förstås landshövdingen samt en del politiker. Bland annans fick jag med mig Per Schlingmanns nya bok som jag nu har påbörjat!

IMG_1880

IMG_1881