SaraDet här är Sara. Hon började mitt nya Kickstartsprogram för 2 veckor sedan. I måndags kom hon tillbaka och hade gått ner över 5 kg på två veckor. Jag gläds så mycket när andra människor får upp lusten, motivationen och intresset att göra en hälsoförändring. Sara har varit superstrikt och följt programmet nästan till 100 % med undantag från en kokosboll på 200 kcal i lördags. Nu kämpar hon vidare mot nya mål och har fått ett nytt effektivt program av mig. Grattis!

Ett citat från Sara igår “Tack för de första 2 veckorna. Dieten utlovar -4 kg på två veckor och det trodde jag inte på. Efter att bestämt mig att våga följa programmet till 100% insåg jag efter 1 vecka att det skulle kunna gå. Det gick bättre och lättare än vad jag kunde drömma om. Resultat -5 kg efter två veckor – helt otroligt! “

Är ni intresserade att tappa 7-8 kilo innan jul så är du välkommen till mina Drop-in kurser som jag har varje måndag kl. 19 på Olof Palmes Gata nr. 27 i Stockholm. Ingen föranmälan! Läs mer här

Jag vet att många vill ha hjälp med olika program och jag vill meddela att jag efter årsskiftet kommer att erbjuda kurser online så även för er som inte bor i Stockholm ska få ta del av mitt material. Till dess kan jag rekommendera min bok “Ulrikas Kickstart”

Hälsningar Ulrika