I går fyllde jag år och jag kan bara säga att jag känner mig som 31… När jag var 31 så vägde jag 96 år och var i allmän dålig form – I dag 10 år senare är jag i toppform! Jag äter en kost som är hälsosam, tränar mycket och har en stark kropp, har ett fantastiskt roligt jobb som gör mig lycklig. Jag blev firad med pannkakstårta på sängen (som jag inte åt… ), fick fina presenter och sedan var vi på “AG” och åt middag. Trevligt och gott!

I helgen var det också födelsedagsfirande men inte för mig utan för Marika i “mammagruppen” – hon fyllde 40 år och vi kidnappade henne och tog med henne på ett äventyrsdygn på Sandhamn med champagne, sol, promenad, god mat, discodans mm. Vädret var med oss den helgen!

Förra veckan träffade jag Monica Ahlberg som har tagit över driften av kaféet på Thielska Galleriet på Djurgården – var där och fikade och pratade lite business med henne! I dag kommer nya Mat och Hälsa ut och bästa tränaren Malin Schulz har ett fint träningsreportage där! Nu kommer min fotograf och vi ska plåta matbilder – en vanlig onsdag alltså 🙂 – Älskar det!