Tillbaka till menyerna

Vecka 20 2022

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

  • Måndag - 721 Kcal

    • Frukost - 118 Kcal

      Morgonboost

    • Lunch - 245 Kcal

      Tomatsallad med mozzarella

    • Middag - 358 Kcal

      Citron- och salviafylld kycklingfilé

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 760 Kcal

    • Frukost - 150 Kcal

      Keso med bär

    • Lunch - 358 Kcal

      Citron- och salviafylld kycklingfilé

    • Middag - 253 Kcal

      Riswrap med kyckling

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 828 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 183 Kcal

      Smoothie med papaya och ananas

    • Lunch - 253 Kcal

      Riswrap med kyckling

    • Middag - 392 Kcal

      Tacosallad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 729 Kcal

    • Frukost - 123 Kcal

      Bärsmoothie

    • Lunch - 392 Kcal

      Tacosallad

    • Middag - 214 Kcal

      Italiensk matlåda

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 882 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 214 Kcal

      Slim Down Raspberry Drink

    • Lunch - 214 Kcal

      Italiensk matlåda

    • Middag - 454 Kcal

      Kycklingwok

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 1190 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 369 Kcal

      Dinkelpannkakor med bär

    • Lunch - 454 Kcal

      Kycklingwok

    • Middag - 367 Kcal

      Nudelsallad med mango

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 878 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 211 Kcal

      Bananpannplättar med skyr och bär

    • Lunch - 367 Kcal

      Nudelsallad med mango

    • Middag - 300 Kcal

      Stekt torsk med pesto och tomatsallad – 1 portion

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 58.6 gram

Fett: 35.6 gram

Protein: 64.7 gram

Energi: 855.3 kcal

  • Måndag frukost 118 Kcal

    Morgonboost

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 1 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 6 tsk ingefära
    • 10 g gurkmeja (färsk)
    • 1.5 st citron
    • 5 tsk agavesirap
    • 1 tsk cayennepeppar
    • 600 g vatten

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser i en kanna och servera i glas eller häll upp på flaska.
      Tips! Denna är stark, är du känslig för stakt så ta mindre mängd cayenne och smaka av.

     

    Måndag lunch 245 Kcal

    Tomatsallad med mozzarella

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 245 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 3 st kvisttomat
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk finhackad basilika
    • 15 st cocktailtomater i olika färger
    • 75 g gröna oliver
    • 1 msk grön pesto
    • 1 msk balsamico
    • 1 tsk torkade örter
    • 250 g mozzarella

    Gör så här

    • Skölj och dela tomaterna och strimla rödlök.
    • Lägg i en skål.
    • Blanda ner olivolja, balsamvinäger,  flytande honung och basilika i skålen.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg upp på ett fat.
    • Skär mozzarella och toppa med färsk basilika och pumpafrön.

    Måndag middag 358 Kcal

    Citron- och salviafylld kycklingfilé

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 358 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g färskost med vitlök
    • 0 dl salvia
    • 0.5 st citron
    • 1 msk olivolja
    Medelhavssallad med rostad parmaskinka
    • 0 skivor parmaskinka
    • 0.25 st squash
    • 0.25 st aubergine
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 25 g ruccola
    • 0.5 st citron
    • 0 dl salvia
    • 1 msk pinjenötter

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Banka ut kycklingfiléerna till 1 cm tjocklek.
    • Strö på salt och peppar.
    • Fördela osten på filéerna och lägg på salviablad över.
    • Rulla ihop kycklingfiléerna och fäst med tandpetare.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn rullarna runtom i några minuter.
    • Lägg rullarna på en ugnsplåt.
    • Fördela citronskal över rullarna och pressa citronsaft över.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Sätt ugnen på 225 grader.
    • Lägg parmaskinka eller lufttorkad skinka på en plåt med bakplåtspapper.
    • Sätt in i ugnen i ca 7-8 min eller tills skinkan är hård och har fått lite färg.
    • Ta ut plåten och låt svalna.
    • Skär squash och aubergine i skivor på längden.
    • Skala och finhacka vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och stek squash och aubergineskivorna i någon minut på varje sida.
    • Strö på salt, peppar och hackad vitlök.
    • Lägg upp skivorna på ett fat med ruccolasallad och pressa citronsaft över.
    • Toppa med salviablad, parmaskinka, citronskal och rostade pinjenötter.
  • Tisdag frukost 150 Kcal

    Keso med bär

    Keso med bär - ett perfekt mellanmål och en god blandning tillsammans!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 7 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 150 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 125 g g keso
    • 100 gram Blandade bär

    Gör så här

    • Lägg keso i en skål och servera med färska bär!

    Tisdag lunch 358 Kcal

    Citron- och salviafylld kycklingfilé

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 358 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g färskost med vitlök
    • 0 dl salvia
    • 0.5 st citron
    • 1 msk olivolja
    Medelhavssallad med rostad parmaskinka
    • 0 skivor parmaskinka
    • 0.25 st squash
    • 0.25 st aubergine
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 25 g ruccola
    • 0.5 st citron
    • 0 dl salvia
    • 1 msk pinjenötter

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Banka ut kycklingfiléerna till 1 cm tjocklek.
    • Strö på salt och peppar.
    • Fördela osten på filéerna och lägg på salviablad över.
    • Rulla ihop kycklingfiléerna och fäst med tandpetare.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn rullarna runtom i några minuter.
    • Lägg rullarna på en ugnsplåt.
    • Fördela citronskal över rullarna och pressa citronsaft över.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Sätt ugnen på 225 grader.
    • Lägg parmaskinka eller lufttorkad skinka på en plåt med bakplåtspapper.
    • Sätt in i ugnen i ca 7-8 min eller tills skinkan är hård och har fått lite färg.
    • Ta ut plåten och låt svalna.
    • Skär squash och aubergine i skivor på längden.
    • Skala och finhacka vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och stek squash och aubergineskivorna i någon minut på varje sida.
    • Strö på salt, peppar och hackad vitlök.
    • Lägg upp skivorna på ett fat med ruccolasallad och pressa citronsaft över.
    • Toppa med salviablad, parmaskinka, citronskal och rostade pinjenötter.

    Tisdag middag 253 Kcal

    Riswrap med kyckling

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 253 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st risblad
    • 25 g sockerärtor
    • 0 gram gurka
    • 1 dl strimlad vitkål
    • 50 g färdiggrillad kyckling
    Dressing
    • 0.33 msk soja
    • 0.5 tsk ingefära
    • 0.15 msk sesamfrön
    • 0 st röd chili
    • 3 msk koriander

    Gör så här

    • Blanda ihop alla ingredienser till dressingen i en skål.
    • Strimla sockerärtor och gurka.
    • Blanda ner grönsakerna i dressingen.
    • Blötlägg risbladen i vatten i ca 30 sekunder eller tills de är mjuka.
    • Lägg risbladen på skärbrädan och fördela grönsaker och kycklingkött över.
    • Lägg på ärtskott och rulla ihop till en wrap.
    • Strö på lite sesamfrön och servera.
  • Onsdag frukost 183 Kcal

    Smoothie med papaya och ananas

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 30 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 5 gram

    Energi: 183 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl naturell yoghurt
    • 0.25 st ananas
    • 0.25 st papaya
    • 0.5 st lime
    • 1 tsk ingefära

    Gör så här

    • Skala och skär ananas och papaya i mindre bitar.
    • Lägg yoghurt och frukt i en mixer, pressa i lime och tillsätt ingefära.
    • Mixa till en slät smoothie och servera direkt.
    • Toppa ev. med färskriven ingefära och papayakärnor.

    Onsdag lunch 253 Kcal

    Riswrap med kyckling

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 253 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st risblad
    • 25 g sockerärtor
    • 0 gram gurka
    • 1 dl strimlad vitkål
    • 50 g färdiggrillad kyckling
    Dressing
    • 0.33 msk soja
    • 0.5 tsk ingefära
    • 0.15 msk sesamfrön
    • 0 st röd chili
    • 3 msk koriander

    Gör så här

    • Blanda ihop alla ingredienser till dressingen i en skål.
    • Strimla sockerärtor och gurka.
    • Blanda ner grönsakerna i dressingen.
    • Blötlägg risbladen i vatten i ca 30 sekunder eller tills de är mjuka.
    • Lägg risbladen på skärbrädan och fördela grönsaker och kycklingkött över.
    • Lägg på ärtskott och rulla ihop till en wrap.
    • Strö på lite sesamfrön och servera.

    Onsdag middag 392 Kcal

    Tacosallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 392 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 dl blandsallad
    • 0.33 msk msk smör
    • 150 g nötfärs
    • 0
    • 1 msk vatten msk
    • 5 st Pärltomater
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 dl hackad gurka
    • 0.5 dl riven ost
    • 1 msk hackad persilja
    • 0.33 dl gräddfil
    • 1 msk tacosås

    Gör så här

    • Strimla salladen och lägg på en tallrik.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn nötfärsen.
    • Strö på tacokrydda och stek någon minut.
    • Häll på vatten och stek ytterligare någon minut.
    • Dela tomaterna.
    • Skala och strimla rödlök.
    • Lägg på köttfärs på salladen och toppa med tomater, rödlök, gurka, riven ost och persilja.
    • Servera med gräddfil och tacosås.
  • Torsdag frukost 123 Kcal

    Bärsmoothie

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 123 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 3 dl bär (frysta)
    • 3 dl mjölk

    Gör så här

    • Mixa bär med mjölk och häll upp i ett glas!

    Torsdag lunch 392 Kcal

    Tacosallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 392 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 dl blandsallad
    • 0.33 msk msk smör
    • 150 g nötfärs
    • 0
    • 1 msk vatten msk
    • 5 st Pärltomater
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 dl hackad gurka
    • 0.5 dl riven ost
    • 1 msk hackad persilja
    • 0.33 dl gräddfil
    • 1 msk tacosås

    Gör så här

    • Strimla salladen och lägg på en tallrik.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn nötfärsen.
    • Strö på tacokrydda och stek någon minut.
    • Häll på vatten och stek ytterligare någon minut.
    • Dela tomaterna.
    • Skala och strimla rödlök.
    • Lägg på köttfärs på salladen och toppa med tomater, rödlök, gurka, riven ost och persilja.
    • Servera med gräddfil och tacosås.

    Torsdag middag 214 Kcal

    Italiensk matlåda

    Rör ihop en italiensk matlåda som innehåller bland annat mozzarella, parmaskinka, rödlök och paprika! Enkelt att ta med som lunch till jobbet.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 214 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 62 g mozarella
    • 0 skivor parmaskinka
    • 5 st cocktailtomat
    • 1 st snackspaprika
    • 50 g grönsallad
    • 0.25 st rödlök
    • 1 msk msk valnötter
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skiva mozzarellan i skivor.
    • Lägg mozzarella, parmaskinka, tomat, paprika, grönsallad i en matlåda.
    • Skala och skiva rödlök.
    • Lägg ner i matlådan tillsammans med valnötter.
    • Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar.
  • Fredag frukost 214 Kcal

    Slim Down Raspberry Drink

    Fredag lunch 214 Kcal

    Italiensk matlåda

    Rör ihop en italiensk matlåda som innehåller bland annat mozzarella, parmaskinka, rödlök och paprika! Enkelt att ta med som lunch till jobbet.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 214 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 62 g mozarella
    • 0 skivor parmaskinka
    • 5 st cocktailtomat
    • 1 st snackspaprika
    • 50 g grönsallad
    • 0.25 st rödlök
    • 1 msk msk valnötter
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skiva mozzarellan i skivor.
    • Lägg mozzarella, parmaskinka, tomat, paprika, grönsallad i en matlåda.
    • Skala och skiva rödlök.
    • Lägg ner i matlådan tillsammans med valnötter.
    • Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar.

    Fredag middag 454 Kcal

    Kycklingwok

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 454 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skiva morot, paprika och squashen. Riv vitlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och woka kyckling och alla grönsaker några minuter.
    • Häll på teriyakisås och blanda ner hackad mynta.
    • Pressa limesaft över och lägg upp i en skål.
    • Rosta nötterna i en torr panna och strö på lite salt och ringla honung över.
    • Toppa kycklingwoken med nötterna och dekorera med färsk mynta och limeklyftor.
  • Lördag frukost 369 Kcal

    Dinkelpannkakor med bär

    En perfekt lördagsfrukost att servera till familjen. Servera pannkakorna med valfria bär och frukter.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 45 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 19 gram

    Energi: 369 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 3 st ägg
    • 4 dl Vanilj yoghurt dl
    • 4 dl dinkelmjöl dl
    • 0.5 tsk salt
    • 3 tsk tsk bakpulver
    • 2 tsk vaniljpulver
    • 0.5 msk msk smör
    Tillbehör
    • 1 tsk agavesirap
    • 0.5 dl Frukt och bär dl

    Gör så här

    • Blanda de torra ingredienserna i en skål.
    • Tillsätt yoghurt och blanda om.
    • Knäck i äggen, ett i taget och vispa till en jämn smet.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och grädda pannkakor några minuter på varje sida.
    • Servera med agavesirap, frukt och bär.

    Lördag lunch 454 Kcal

    Kycklingwok

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 454 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skiva morot, paprika och squashen. Riv vitlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och woka kyckling och alla grönsaker några minuter.
    • Häll på teriyakisås och blanda ner hackad mynta.
    • Pressa limesaft över och lägg upp i en skål.
    • Rosta nötterna i en torr panna och strö på lite salt och ringla honung över.
    • Toppa kycklingwoken med nötterna och dekorera med färsk mynta och limeklyftor.

    Lördag middag 367 Kcal

    Nudelsallad med mango

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 40 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 367 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 50 g glasnudlar
    • 1 st morot
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 st Broccolihuvud
    • 0.33 st gurka
    • 0.5 st mango
    Marinad
    • 1 tsk ingefära
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk honung
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 1 tsk sesamfrö
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 20 g cashewnötter
    • 0 kruka färsk koriander
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    • Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet.
    • Blanda ihop alla ingredienser till marinaden.
    • Skala och strimla morötter.
    • Strimla sockerärtor tunt, skär broccolin och gurkan i mindre bitar.
    • Ta bort skalet på mangon och skär i bitar.
    • Blanda grönsakerna med nudlarna och häll över marinaden, blanda om.
    • Toppa med cashewnötter, färsk koriander och lime.
  • Söndag frukost 211 Kcal

    Bananpannplättar med skyr och bär

    Nyttiga bananpannkakor med topping av vaniljskyr och färska blåbär! Perfekt till frukost eller till mellanmål.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 13 gram

    Energi: 211 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 st banan
    • 2 st ägg
    • 0.5 msk msk smör
    • 1 krm Vaniljpulver krm
    • 1 nypa nypa salt
    • 0.5 burk Skyr vanilj
    • 1 dl Färska blåbär dl

    Gör så här

    • Mosa bananen i en skål och knäck ner äggen.
    • Vispa runt och blanda i salt och vaniljpulver.
    • Hetta upp en plättlagg med smör och häll ner smeten.
    • Grädda varje plätt i någon minut per sida.
    • Servera med en klick skyr och färska bär.

    Söndag lunch 367 Kcal

    Nudelsallad med mango

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 40 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 367 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 50 g glasnudlar
    • 1 st morot
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 st Broccolihuvud
    • 0.33 st gurka
    • 0.5 st mango
    Marinad
    • 1 tsk ingefära
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk honung
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 1 tsk sesamfrö
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 20 g cashewnötter
    • 0 kruka färsk koriander
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    • Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet.
    • Blanda ihop alla ingredienser till marinaden.
    • Skala och strimla morötter.
    • Strimla sockerärtor tunt, skär broccolin och gurkan i mindre bitar.
    • Ta bort skalet på mangon och skär i bitar.
    • Blanda grönsakerna med nudlarna och häll över marinaden, blanda om.
    • Toppa med cashewnötter, färsk koriander och lime.

    Söndag middag 300 Kcal

    Stekt torsk med pesto och tomatsallad – 1 portion

    Laga en kalorisnål lunch eller middag - Torskryggfilé med pesto och en tomatsallad till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: -5 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 300 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 150 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 5 g smör
    • 10 st cocktailtomater i olika färger
    • 0.25 st rödlök
    • 1 msk finhackad basilika
    • 1 msk grön pesto

    Gör så här

    • Strö på salt och peppar på fisken.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn torsken på bägge sidor ca 2 minuter per sida.
    • Dela tomaterna och lägg upp på en tallrik.
    • Skiva rödlök och lägg över.
    • Lägg på fisken och toppa med en klick pesto.
    • Dekorera med mycket färsk basilika.
Frukt/grönt
  • 16 tsk ingefära
  • 10 g gurkmeja (färsk)
  • 3.5 st citron
  • 3 st kvisttomat
  • 25 st cocktailtomater i olika färger
  • salvia
  • 1.5 st squash
  • 0.5 st aubergine
  • 4 klyfta vitlök
  • 50 g ruccola
  • 250 g sockerärtor
  • gram gurka
  • 2 dl strimlad vitkål
  • röd chili
  • 10 msk koriander
  • 0.25 st ananas
  • 0.25 st papaya
  • 5.5 st lime
  • 4 dl blandsallad
  • 10 st Pärltomater
  • 1.25 st rödlök
  • 1 dl hackad gurka
  • 2 msk hackad persilja
  • 10 st cocktailtomat
  • 2 st snackspaprika
  • 100 g grönsallad
  • 3 st apelsin
  • 4 st morot
  • 1 st purjolök
  • 1 st spetspaprika
  • 1 st Broccolihuvud
  • 0.66 st gurka
  • 1 st mango
  • 1 st banan
Torrvaror
  • 6 tsk agavesirap
  • 5 msk olivolja
  • 2 msk grön pesto
  • 2 msk pinjenötter
  • 4 st risblad
  • 0.3 msk sesamfrön
  • 2 msk msk valnötter
  • 3 tsk olivolja
  • 140 g cashewnötter
  • 3 tsk honung
  • 4 dl dinkelmjöl dl
  • 3 tsk tsk bakpulver
  • 100 g glasnudlar
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 tsk sesamfrö
Kryddor/smaksättare
  • 1 tsk cayennepeppar
  • salt och svartpeppar
  • 3 msk finhackad basilika
  • 1 tsk torkade örter
  • 6 msk mynta
  • 2 msk tranbärspulver
  • 0.5 tsk salt
  • 2 tsk vaniljpulver
  • 2 msk mirin
  • 2 msk ljus soja
  • chiliflakes
  • färsk koriander
  • 1 nypa nypa salt
  • salt och vitpeppar
Övrigt
  • 900 g vatten
  • 75 g gröna oliver
  • 1 msk balsamico
  • 100 gram Blandade bär
  • 0.66 msk soja
  • 2 msk vatten msk
  • 2 msk tacosås
  • 3 dl bär (frysta)
  • 200 gram Hallon (frysta)
  • 10 msk teriyakisås
  • 0.5 dl Frukt och bär dl
  • 1 krm Vaniljpulver krm
  • 1 dl Färska blåbär dl
Mejeri
  • 250 g mozzarella
  • 100 g färskost med vitlök
  • 125 g g keso
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 1.66 msk msk smör
  • 1 dl riven ost
  • 0.66 dl gräddfil
  • 3 dl mjölk
  • 124 g mozarella
  • 4 dl Vanilj yoghurt dl
  • 0.5 burk Skyr vanilj
  • 5 g smör
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 1200 g kycklingfilé
  • skivor parmaskinka
  • 100 g färdiggrillad kyckling
  • 300 g nötfärs
  • 5 st ägg
  • 150 g torskrygg

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!