Gör så här
- Putsa och skär fläskfilén i skivor.
- Skala och finhacka lök och vitlök.
- Hetta upp en stekpanna och bryn kött, lök och vitlök i smör.
- Salta och peppra efter smak.
- Tillsätt krossade tomater, grädde, buljongtärning, tomatpuré och torkade örter.
- Låt det koka ihop och sjud på svag värme i ca 10 minuter.
- Späd med vatten om det behövs.
- Halvera tomater och lägg i en skål.
- Tillsätt olivolja, salladskrydda, salt och peppar.
- Riv squash och krama ur vätskan.
- Skala och finhacka rödlök.
- Skär paprika i små bitar.
- Blanda squash, lök, paprika i en skål och tillsätt salt, peppar, olivolja och citronsaft.
- Servera fläskfiléfrytan med squashriset och toppa med parmesan och basilikakvistar.