Tillbaka till menyerna

V7

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 37.6 gram

Fett: 68.9 gram

Protein: 62.5 gram

Energi: 1014.8 kcal

  • Måndag middag 370 Kcal

    Köttbullar med mynta- och tomatsalsa

    Mycket trevliga och smakrika köttbullar med en mynta och tomatsalsa till. Bjud familjen på en god söndagsmiddag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 25 gram

    Energi: 370 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 500 g blandfärs
    • 0.5 msk persilja
    • 0.5 msk senap
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk olivolja
    • 1 dl vatten
    Mynta- och tomatsalsa
    • 6 styck tomat
    • 2 st citronklyfta
    • 2 msk mynta
    • 1 msk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk olivolja

    Gör så här

    • Skala och riv löken grovt och finhacka vitlöken.
    • Lägg i en skål och blandaffärs, persilja, senapspulver, salt och svartpeppar.
    • Forma till stora köttbullar och brun i en stekpanna i lite olivolja i c:a 5 minuter.
    • Häll på lite vatten och låt sjuda i ytterligare några minuter tills färsen är klar.
    • Hacka 4 tomater grovt och lägg i en skål.
    • Pressa lite citron och blanda ner mynta, honung, salt, svartpeppar och olja.
    • Skiva de två återstående och lägg på ett serveringsfat eller på ett bananblad (om du får tag i ett).
    • Lägg på de varma köttbullarna och servera med tomat-Salsan.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 500 g blandfärs
    • 0.5 msk persilja
    • 0.5 msk senap
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk olivolja
    • 1 dl vatten
    Mynta- och tomatsalsa
    • 6 styck tomat
    • 2 st citronklyfta
    • 2 msk mynta
    • 1 msk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk olivolja
  • Tisdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Tisdag lunch 376 Kcal

    Tonfisksallad

    Fantastisk god tonfisksallad! I receptet är det tonfisk i glasburk som är lite godare än tonfisk i vatten/olja men hittar du inte tonfisk i glasburk går det lika bra med tonfisk i burk!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 376 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 st färsk jordgubbe
    • 1 st avokado
    • 0.5 st färsk lök
    • 4 st salladsblad
    • 7.5 g sockerärtor
    • 200 g tonfisk i glasburk
    • 1.5 msk valnötter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st dillkvistar
    • 0.5 st citron

    Gör så här

    • Skiva jordgubbar, avokado och lök.
    • Lägg salladsblad på fat och lägg sockerärtor bredvid.
    • Lägg på tonfisk och strö på valnötter.
    • Krydda med salt och peppar och häll lite olivolja över.
    • Toppa med dill och dekorera med citronklyfta.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 st färsk jordgubbe
    • 1 st avokado
    • 0.5 st färsk lök
    • 4 st salladsblad
    • 7.5 g sockerärtor
    • 200 g tonfisk i glasburk
    • 1.5 msk valnötter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st dillkvistar
    • 0.5 st citron

    Tisdag middag 240 Kcal

    Kycklingsoppa med citrongräs och koriander

    En värmande soppa som trots den låga kalorimängden är en smakupplevelse som inger mättnadskänslor!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 29 gram

    Fett: 2 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 240 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 st citrongräs
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 800 g vatten
    • 6 tsk fisksås
    • 4 st svartpepparkorn
    • 1 tsk ingefära
    • 450 g kycklingfilé
    • 100 g minimajs
    • 100 g sockerärtor
    • 4 st salladslök
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skiva citrongräs, vitlök och chili tunt.
    • Koka upp vatten, fisksås och pepparkorn i en kastrull.
    • Lägg i citrongräs, vitlök, chili och ingefära och låt koka i några minuter.
    • Skär kycklingen i mindre bitar, lägg dem i soppan och koka i ytterligare 5 minuter.
    • Skär minimajs och sockerärter i mindre bitar och strimla salladslöken.
    • Rör ner alltsammans i kastrullen tillsammans med limesaft och koriander.
    • Smaka av med salt och peppar och servera.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 st citrongräs
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 800 g vatten
    • 6 tsk fisksås
    • 4 st svartpepparkorn
    • 1 tsk ingefära
    • 450 g kycklingfilé
    • 100 g minimajs
    • 100 g sockerärtor
    • 4 st salladslök
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 0 salt och svartpeppar
  • Onsdag frukost 400 Kcal

    Ägghack med skinka

    En frukost på under 5 minuter. Kokt ägg med majonnäs och lite skinka till.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 31 gram

    Protein: 31 gram

    Energi: 400 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st kokt ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk gräslök
    • 75 g rökt skinka

    Gör så här

    • Hacka äggen och lägg i en skål.
    • Blanda ner majonnäs, salt, svartpeppar och gräslök.
    • Hacka hälften av skinkan och blanda ner.
    • Servera ägghacket med den resterande skinkan och lite grönsaker.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st kokt ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk gräslök
    • 75 g rökt skinka

    Onsdag lunch 370 Kcal

    Köttbullar med mynta- och tomatsalsa

    Mycket trevliga och smakrika köttbullar med en mynta och tomatsalsa till. Bjud familjen på en god söndagsmiddag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 25 gram

    Energi: 370 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 500 g blandfärs
    • 0.5 msk persilja
    • 0.5 msk senap
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk olivolja
    • 1 dl vatten
    Mynta- och tomatsalsa
    • 6 styck tomat
    • 2 st citronklyfta
    • 2 msk mynta
    • 1 msk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk olivolja

    Gör så här

    • Skala och riv löken grovt och finhacka vitlöken.
    • Lägg i en skål och blandaffärs, persilja, senapspulver, salt och svartpeppar.
    • Forma till stora köttbullar och brun i en stekpanna i lite olivolja i c:a 5 minuter.
    • Häll på lite vatten och låt sjuda i ytterligare några minuter tills färsen är klar.
    • Hacka 4 tomater grovt och lägg i en skål.
    • Pressa lite citron och blanda ner mynta, honung, salt, svartpeppar och olja.
    • Skiva de två återstående och lägg på ett serveringsfat eller på ett bananblad (om du får tag i ett).
    • Lägg på de varma köttbullarna och servera med tomat-Salsan.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 500 g blandfärs
    • 0.5 msk persilja
    • 0.5 msk senap
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk olivolja
    • 1 dl vatten
    Mynta- och tomatsalsa
    • 6 styck tomat
    • 2 st citronklyfta
    • 2 msk mynta
    • 1 msk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 tsk olivolja

    Onsdag middag 574 Kcal

    Chevrefylld lax med pesto

    En lyxig lax måltid med chevreost och pesto till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 574 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 4 msk grön pesto
    • 100 g chevreost
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g pinjenötter
    • 50 g rucola
    • 4 msk torkade tranbär

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Lägg laxfiléer på en plåt.
    • Skär ett snitt i laxfilérna och lägg i pesto och ost.
    • Strö på salt och peppar samt pinjenötter.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Servera med sallad, torkade tranbär och quinoa.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 4 msk grön pesto
    • 100 g chevreost
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g pinjenötter
    • 50 g rucola
    • 4 msk torkade tranbär
  • Torsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Torsdag lunch 240 Kcal

    Kycklingsoppa med citrongräs och koriander

    En värmande soppa som trots den låga kalorimängden är en smakupplevelse som inger mättnadskänslor!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 29 gram

    Fett: 2 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 240 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 st citrongräs
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 800 g vatten
    • 6 tsk fisksås
    • 4 st svartpepparkorn
    • 1 tsk ingefära
    • 450 g kycklingfilé
    • 100 g minimajs
    • 100 g sockerärtor
    • 4 st salladslök
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skiva citrongräs, vitlök och chili tunt.
    • Koka upp vatten, fisksås och pepparkorn i en kastrull.
    • Lägg i citrongräs, vitlök, chili och ingefära och låt koka i några minuter.
    • Skär kycklingen i mindre bitar, lägg dem i soppan och koka i ytterligare 5 minuter.
    • Skär minimajs och sockerärter i mindre bitar och strimla salladslöken.
    • Rör ner alltsammans i kastrullen tillsammans med limesaft och koriander.
    • Smaka av med salt och peppar och servera.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 st citrongräs
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 800 g vatten
    • 6 tsk fisksås
    • 4 st svartpepparkorn
    • 1 tsk ingefära
    • 450 g kycklingfilé
    • 100 g minimajs
    • 100 g sockerärtor
    • 4 st salladslök
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 0 salt och svartpeppar

    Torsdag middag 308 Kcal

    Chicken Tikka

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 308 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 påse kryddblandning Chicken Tikka
    • 500 g kycklinglårfilé
    • 2 msk solrosolja
    • 200 g vatten
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 burk kokosmjölk
    • 3 msk koriander
    • 30 g cashewnötter

    Gör så här

    • Blanda kryddblandningen med kycklingbitar, olja och vatten och låt stå i 20 minuter.
    • Skiva paprika och lök.
    • Hetta upp en stekpanna och häll i kycklingen och kryddblandningen.
    • Låt steka i några minuter.
    • Tillsätt kokosmjölk och låt koka i 15 minuter på svag värme.
    • Tillsätt paprika och lök och låt koka ytterligare någon minut.
    • Servera grytan med koriander och nötter på toppen.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 påse kryddblandning Chicken Tikka
    • 500 g kycklinglårfilé
    • 2 msk solrosolja
    • 200 g vatten
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 burk kokosmjölk
    • 3 msk koriander
    • 30 g cashewnötter
  • Fredag frukost 309 Kcal

    Jordgubbssmoothie

    Somrig smoothie som passar lika bra som frukost eller mellanmål!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 64 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 309 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl jordgubbar (frysta)
    • 100 g mango (fryst)
    • 0.5 st apelsin
    • 1 st banan
    • 1 dl naturell yoghurt

    Gör så här

    • Skala och skär apelsinen i bitar.
    • Lägg ner alla ingredienser i en blender och häll på yoghurt.
    • Mixa till en jämn smoothie.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl jordgubbar (frysta)
    • 100 g mango (fryst)
    • 0.5 st apelsin
    • 1 st banan
    • 1 dl naturell yoghurt

    Fredag middag 870 Kcal

    Äggröra med chorizokorv

    Laga en krämig äggröra som du servera med två stycken chorizokorvar och en näve machesallad till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 72 gram

    Protein: 42 gram

    Energi: 870 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 2 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 2 st chorizo
    • 25 g machesallad

    Gör så här

    • Knäck äggen i en kål och rör ihop med grädde, salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggblandningen.
    • Rör med en trägaffel tills äggröran blivit krämig.
    • Skär små snitt i korven och hetta upp en annan stekpanna med smör.
    • Stek korven tills den får färg på båda sidor och servera korven med äggröra.
    • Dekorera med machesallad.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 2 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 2 st chorizo
    • 25 g machesallad
  • Lördag frukost 363 Kcal

    Omelett på grönsaksrester

    Här kan du välja att inhandla grönsakerna som är med i receptet eller ta det som finns över i kylen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 363 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3.75 st champinjoner
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 msk smör
    • 25 g spenat
    • 0.5 dl riven ost

    Gör så här

    • Knäck ägg i en skål och vispa ihop med salt och peppar.
    • Skiva alla grönsaker.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och lägg ner grönsakerna tillsammans med spenat.
    • Låt fräsa någon minut och häll ner äggsmeten.
    • Stek på låg värme tills omeletten blir fast.
    • Strö på lite riven ost.

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3.75 st champinjoner
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 msk smör
    • 25 g spenat
    • 0.5 dl riven ost

    Lördag lunch 308 Kcal

    Chicken Tikka

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 308 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 påse kryddblandning Chicken Tikka
    • 500 g kycklinglårfilé
    • 2 msk solrosolja
    • 200 g vatten
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 burk kokosmjölk
    • 3 msk koriander
    • 30 g cashewnötter

    Gör så här

    • Blanda kryddblandningen med kycklingbitar, olja och vatten och låt stå i 20 minuter.
    • Skiva paprika och lök.
    • Hetta upp en stekpanna och häll i kycklingen och kryddblandningen.
    • Låt steka i några minuter.
    • Tillsätt kokosmjölk och låt koka i 15 minuter på svag värme.
    • Tillsätt paprika och lök och låt koka ytterligare någon minut.
    • Servera grytan med koriander och nötter på toppen.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 påse kryddblandning Chicken Tikka
    • 500 g kycklinglårfilé
    • 2 msk solrosolja
    • 200 g vatten
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 burk kokosmjölk
    • 3 msk koriander
    • 30 g cashewnötter

    Lördag middag 1079 Kcal

    Saffran och fiskgratäng på blomkålsbädd

    En julig fiskgratäng med smak av saffran med en blomkålsbädd som botten!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 86 gram

    Protein: 58 gram

    Energi: 1079 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st blomkålshuvud
    • 200 g laxfilé
    • 300 g torskfile
    • 10 cm purjolök
    • 0.5 st fänkål
    • 3 dl crème fraiche
    • 100 g Boursinost
    • 1 kuvert, 0,5 gram saffran
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 citronpeppar
    • 0
    • 0.25 dl riven västerbottenost
    • 100 g sparris
    Dekoration
    • 1 msk färsk timjan

    Gör så här

    • Sätt på ugnen på 200 grader.
    • Riv blomkålen till ris i en mixer eller på ett rivjärn.
    • Lägg blomkålsriset i botten av en ugnsfastform.
    • Skär fisken i tärningar om 3×3 cm och lägg i formen.
    • Strimla purjolök och fänkål och lägg i formen på fisken.
    • Vispa ihop créme fraiche, ost, saffran, salt och svartpeppar, citronpeppar och en riven vitlöksklyfta i en bunke.
    • Häll över smeten i formen och blanda runt alla ingredienser.
    • Strö över västerbottenost och lägg på sparris på toppen.
    • Sätt in i ugnen i 20-25 min.
    • Servera upp på tallrik tillsammans med en grönsallad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st blomkålshuvud
    • 200 g laxfilé
    • 300 g torskfile
    • 10 cm purjolök
    • 0.5 st fänkål
    • 3 dl crème fraiche
    • 100 g Boursinost
    • 1 kuvert, 0,5 gram saffran
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 citronpeppar
    • 0
    • 0.25 dl riven västerbottenost
    • 100 g sparris
    Dekoration
    • 1 msk färsk timjan
  • Söndag lunch 870 Kcal

    Äggröra med chorizokorv

    Laga en krämig äggröra som du servera med två stycken chorizokorvar och en näve machesallad till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 72 gram

    Protein: 42 gram

    Energi: 870 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 2 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 2 st chorizo
    • 25 g machesallad

    Gör så här

    • Knäck äggen i en kål och rör ihop med grädde, salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggblandningen.
    • Rör med en trägaffel tills äggröran blivit krämig.
    • Skär små snitt i korven och hetta upp en annan stekpanna med smör.
    • Stek korven tills den får färg på båda sidor och servera korven med äggröra.
    • Dekorera med machesallad.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 2 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 2 st chorizo
    • 25 g machesallad

    Söndag middag 417 Kcal

    Stuvad blomkål med rostbiff

    Snabbt och gott!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 37 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 417 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 150 g blomkål
    • 0.25 st gul lök
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0.75 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.25 st hönsbuljongtärning
    • 2 msk riven ost
    • 75 g rostbiff
    Tillbehör
    • 2 dl blandsallad
    • 0.5 styck tomat
    • 1 msk gräslök

    Gör så här

    • Skär blomkål i små buketter.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök och blomkål några minuter.
    • Häll på grädde och smula ner lite hönsbuljong.
    • Låt koka upp och blanda ner riven ost.
    • Servera blomkålen med skivad rostbiff, tomat, sallad och lite gräslök.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 150 g blomkål
    • 0.25 st gul lök
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0.75 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.25 st hönsbuljongtärning
    • 2 msk riven ost
    • 75 g rostbiff
    Tillbehör
    • 2 dl blandsallad
    • 0.5 styck tomat
    • 1 msk gräslök
Frukt/grönt
  • 1.75 st gul lök
  • 3 klyfta vitlök
  • 6.5 styck tomat
  • 2 st citronklyfta
  • 5 st färsk jordgubbe
  • 1 st avokado
  • 0.5 st färsk lök
  • 4 st salladsblad
  • 107.5 g sockerärtor
  • 0.5 st citron
  • 1 st citrongräs
  • 1 st röd chili
  • 1 tsk ingefära
  • 100 g minimajs
  • 4 st salladslök
  • 1 st lime
  • 50 g rucola
  • 0.5 st grön paprika
  • 1 dl jordgubbar (frysta)
  • 100 g mango (fryst)
  • 0.5 st apelsin
  • 1 st banan
  • 25 g machesallad
  • 3.75 st champinjoner
  • 0.25 st rödlök
  • 0.5 st röd paprika
  • 25 g spenat
  • 0.5 st blomkålshuvud
  • 10 cm purjolök
  • 0.5 st fänkål
  • 100 g sparris
  • 150 g blomkål
  • 2 dl blandsallad
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 500 g blandfärs
  • 200 g tonfisk i glasburk
  • 450 g kycklingfilé
  • 2 st kokt ägg
  • 75 g rökt skinka
  • 800 g laxfilé
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 4 st ägg
  • 2 st chorizo
  • 300 g torskfile
  • 75 g rostbiff
Kryddor/smaksättare
  • 0.5 msk persilja
  • 2 msk mynta
  • 0.5 st dillkvistar
  • 6 tsk fisksås
  • 4 st svartpepparkorn
  • 5 msk koriander
  • 1.5 msk gräslök
  • 4 msk grön pesto
  • 1 påse kryddblandning Chicken Tikka
  • 1 kuvert, 0,5 gram saffran
  • citronpeppar
  • 1 msk färsk timjan
  • 0.25 st hönsbuljongtärning
Övrigt
  • 0.5 msk senap
  • 1 msk majonnäs
Torrvaror
  • 5.5 tsk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 6 dl kaffe
  • 1.5 msk valnötter
  • 50 g pinjenötter
  • 4 msk torkade tranbär
  • 2 msk solrosolja
  • 0.25 burk kokosmjölk
  • 30 g cashewnötter
Mejeri
  • 100 g chevreost
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 2.75 msk grädde
  • 1.5 tsk smör
  • 2.5 dl riven ost
  • 3 dl crème fraiche
  • 100 g Boursinost
  • 0.25 dl riven västerbottenost

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!

Om cookies

Vi använder cookies för att du ska få så bra funktion och så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Du kan alltid ändra dina inställningar. Genom att acceptera godkänner du användning av cookies på denna webbplats. Om du inte accepterar användning av grundläggande cookies kan det hända att webbplatsen inte fungerar som den var tänkt att fungera.

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av webbplatsen. Läs gärna mer om vår Integritetspolicy.