Tillbaka till menyerna

V5

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 1178 Kcal

    • Frukost - 322 Kcal

      Bovetegröt

    • Lunch - 402 Kcal

      Räksallad med mango

    • Middag - 454 Kcal

      Kycklingwok

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 586 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 454 Kcal

      Kycklingwok

    • Middag - 126 Kcal

      Linsgryta från Mellanöstern

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 132 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 126 Kcal

      Linsgryta från Mellanöstern

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 1326 Kcal

    • Frukost - 373 Kcal

      Kokta ägg med majonnäs

    • Lunch - 381 Kcal

      Kycklinggryta med apelsin

    • Middag - 526 Kcal

      Älgfärsbiffar med champinjonsås och bulgursallad

    • Mellanmål - 47 Kcal

      Kaffedrink med kardemumma och kanel

    • Dessert

  • Söndag - 526 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 526 Kcal

      Älgfärsbiffar med champinjonsås och bulgursallad

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 60.6 gram

Fett: 36.3 gram

Protein: 57.3 gram

Energi: 749.3 kcal

  • Måndag frukost 322 Kcal

    Bovetegröt

    En riktigt god frukostgröt toppad med äpple, kanel, frön och lite sojamjölk eller mandelmjölk!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 46 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 322 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 dl boveteflingor
    • 1.5 dl vatten
    • 1 msk solrosfrön
    • 0.5 msk linfrön
    • 1 st torkade dadlar
    • 1 st äpple
    • 0.5 tsk malen kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl sojamjölk

    Gör så här

    • Mät upp boveteflingor och vatten i en kastrull.
    • Hacka dadeln och halva äpplet (spara hälften av äpplet till dekoration) och lägg i kastrullen.
    • Tillsätt linfrö och solrosfrön.
    • Koka upp gröten med kanel och salt i några minuter.
    • Lägg upp gröten i en skål och toppa med resten av äpplet och lite kanel.
    • Servera med 1 dl sojamjölk eller mandelmjölk

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 dl boveteflingor
    • 1.5 dl vatten
    • 1 msk solrosfrön
    • 0.5 msk linfrön
    • 1 st torkade dadlar
    • 1 st äpple
    • 0.5 tsk malen kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl sojamjölk

    Måndag lunch 402 Kcal

    Räksallad med mango

    En trevlig räksallad som är toppad med färsk mango och granatäpplekärnor, perfekt till en lunch eller ta med på en picknick!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 402 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 50 g blandad sallad
    • 50 g sockerärtor
    • 0.5 st mango
    • 1 dl handskalade räkor i lag
    • 0.25 st rödlök
    • 0.25 dl granatäppelkärnor
    • 1 st dillkvistar
    • 0 salt och svartpeppar
    • 30 g Lallerstedts Mango-Chilisås

    Gör så här

    • Strimla sallad och lägg i en djup skål.
    • Koka sockerärtorna några sekunder och skölj.
    • Lägg på salladen.
    • Skär mangon i tärningar och blanda med räkor.
    • Toppa salladen med blandningen.
    • Skala och skiva rödlöken och gröp ur kärnorna i granatäpplet.
    • Lägg på rödlök och granatäpple på salladen och dekorera med en dillkvist.
    • Strö på salt och peppar.
    • Servera med en dressing, t ex Lallerstedts.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 50 g blandad sallad
    • 50 g sockerärtor
    • 0.5 st mango
    • 1 dl handskalade räkor i lag
    • 0.25 st rödlök
    • 0.25 dl granatäppelkärnor
    • 1 st dillkvistar
    • 0 salt och svartpeppar
    • 30 g Lallerstedts Mango-Chilisås

    Måndag middag 454 Kcal

    Kycklingwok

    En wok med få ingredienser som toppas med härliga cashewnötter och mynta!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 454 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skiva morot, paprika och squashen. Riv vitlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och woka kyckling och alla grönsaker några minuter.
    • Häll på teriyakisås och blanda ner hackad mynta.
    • Pressa limesaft över och lägg upp i en skål.
    • Rosta nötterna i en torr panna och strö på lite salt och ringla honung över.
    • Toppa kycklingwoken med nötterna och dekorera med färsk mynta och limeklyftor.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung
  • Tisdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Tisdag lunch 454 Kcal

    Kycklingwok

    En wok med få ingredienser som toppas med härliga cashewnötter och mynta!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 454 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skiva morot, paprika och squashen. Riv vitlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och woka kyckling och alla grönsaker några minuter.
    • Häll på teriyakisås och blanda ner hackad mynta.
    • Pressa limesaft över och lägg upp i en skål.
    • Rosta nötterna i en torr panna och strö på lite salt och ringla honung över.
    • Toppa kycklingwoken med nötterna och dekorera med färsk mynta och limeklyftor.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Tisdag middag 126 Kcal

    Linsgryta från Mellanöstern

    Smakrik och mättande gryta som passar perfekt på en fastedag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 47 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 126 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 2 st morot
    • 2 st selleristjälk
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk gurkmeja
    • 0.5 tsk torkade örter
    • 1 nypa chiliflakes
    • 3 dl torkade röda linser
    • 200 g krossade tomater
    • 7 dl vatten
    • 1 tärning grönsaksbuljong

    Gör så här

    • Finhacka vitlök, lök, morot och selleri.
    • Hetta upp en kastrull med olja och fräs grönsakerna runt om.
    • Tillsätt alla kryddor och röda linser.
    • Häll på krossade tomater, vatten och smula ner buljongtärningen.
    • Låt koka upp och sänk värmen.
    • Sätt på ett lock och låt sjuda ca 20 minuter.
    • Häll upp i en skål och servera.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 2 st morot
    • 2 st selleristjälk
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk gurkmeja
    • 0.5 tsk torkade örter
    • 1 nypa chiliflakes
    • 3 dl torkade röda linser
    • 200 g krossade tomater
    • 7 dl vatten
    • 1 tärning grönsaksbuljong
  • Torsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Torsdag lunch 126 Kcal

    Linsgryta från Mellanöstern

    Smakrik och mättande gryta som passar perfekt på en fastedag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 47 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 126 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 2 st morot
    • 2 st selleristjälk
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk gurkmeja
    • 0.5 tsk torkade örter
    • 1 nypa chiliflakes
    • 3 dl torkade röda linser
    • 200 g krossade tomater
    • 7 dl vatten
    • 1 tärning grönsaksbuljong

    Gör så här

    • Finhacka vitlök, lök, morot och selleri.
    • Hetta upp en kastrull med olja och fräs grönsakerna runt om.
    • Tillsätt alla kryddor och röda linser.
    • Häll på krossade tomater, vatten och smula ner buljongtärningen.
    • Låt koka upp och sänk värmen.
    • Sätt på ett lock och låt sjuda ca 20 minuter.
    • Häll upp i en skål och servera.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 2 st morot
    • 2 st selleristjälk
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk gurkmeja
    • 0.5 tsk torkade örter
    • 1 nypa chiliflakes
    • 3 dl torkade röda linser
    • 200 g krossade tomater
    • 7 dl vatten
    • 1 tärning grönsaksbuljong
  • Lördag frukost 373 Kcal

    Kokta ägg med majonnäs

    En frukost på under 10 min, ägg med majonnäs tillsammans med grapefrukt och kaffe!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 373 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    • Koka äggen i 7-8 minuter och spola av i kallt vatten.
    • Skär grapefrukten i klyftor och servera äggen med
      majonnäs och en kopp svart kaffe.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 1 st grapefrukt

    Lördag lunch 381 Kcal

    Kycklinggryta med apelsin

    En härlig kycklinggryta för den som gillar smaken av apelsin i mat. Går hem som fredagsmiddag eller i lunchlådan!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 14 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 381 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st purjolök
    • 1 tsk ingefära
    • 0.5 st röd chili
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st apelsin
    • 50 g vatten
    • 0.5 st kycklingbuljongtärning
    • 0.5 dl grädde
    • 100 g broccoli
    • 0.25 st zucchini
    • 2 msk gräslök

    Gör så här

    • Dela kycklinglårfiléerna.
    • Hetta upp en gryta med olja och bryn kyckling, purjolök, ingefära och chili några minuter.
    • Riv skalet med ett zestjärn på ena halvan av apelsinen och blanda ner i grytan, pressa i saften från samma halva.
    • Skala och filéa den andra halvan av apelsinen och spara apelsinklyftorna i en skål.
    • Pressa den resterande saften över grytan.
    • Häll på vatten och smula ner en buljongtärning.
    • Låt koka upp och tillsätt grädde.
    • Skär broccoli i buketter och skiva zucchinin.
    • Blanda ner i grytan innan servering tillsammans med apelsinklyftor och gräslök.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st purjolök
    • 1 tsk ingefära
    • 0.5 st röd chili
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st apelsin
    • 50 g vatten
    • 0.5 st kycklingbuljongtärning
    • 0.5 dl grädde
    • 100 g broccoli
    • 0.25 st zucchini
    • 2 msk gräslök

    Lördag middag 526 Kcal

    Älgfärsbiffar med champinjonsås och bulgursallad

    Tillaga en smakrika biffar gjorda på älgfärs med en gräddig champinjonsås och en bulgursallad till.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 34 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 526 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 500 g fryst älgfärs
    • 2 msk bladpersilja
    • 1 dl riven västerbottenost
    • 1 st ägg
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    Champinjonsås
    • 250 g champinjon
    • 1 st gul lök
    • 0.5 msk smör
    • 0.5 msk soja
    • 2 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    Bulgursallad
    • 2 dl bulgur
    • 2 st morot
    • 0.5 st squash
    • 1 st rödlök
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 msk rosmarin
    • 0 salt och svartpeppar
      Tillbehör och dekoration
    • 0.25 dl rårörda lingon
    • 1 kvist färsk rosmarin
    • 1 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Koka först bulgur enligt anvisningen på paketet, ca 10 min.
    • Skala och skär morötter i tärningar och skär squash i tärningar.
    • Finhacka rödlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn morötter, squash och lök några minuter.
    • Blanda ner kokt bulgur, rosmarin, salt och peppar.
    • Håll varmt.
    • Skiva champinjoner.
    • Skala och finhacka lök.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn lök och champinjoner några minuter.
    • Häll på soja och grädde.
    • Smaka av med salt och peppar. 
    • Blanda älgfärs med bladpersilja, ost och ägg.
    • Skala och riv lök fint och finhacka vitlök.
    • Blanda ner i färsen tillsammans med salt och peppar.
    • Forma till 4 biffar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna runt om i ca 3-4 minuter per sida.
    • Slå på 1 del vatten och låt biffarna bli klara ytterligare 3-4 minuter. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 500 g fryst älgfärs
    • 2 msk bladpersilja
    • 1 dl riven västerbottenost
    • 1 st ägg
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    Champinjonsås
    • 250 g champinjon
    • 1 st gul lök
    • 0.5 msk smör
    • 0.5 msk soja
    • 2 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    Bulgursallad
    • 2 dl bulgur
    • 2 st morot
    • 0.5 st squash
    • 1 st rödlök
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 msk rosmarin
    • 0 salt och svartpeppar
      Tillbehör och dekoration
    • 0.25 dl rårörda lingon
    • 1 kvist färsk rosmarin
    • 1 msk bladpersilja

    Lördag mellanmål 47 Kcal

    Kaffedrink med kardemumma och kanel

    Starta dagen med en varm kaffe med lite smak av kanel och kardemumma!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 4 gram

    Fett: 2 gram

    Protein: 2 gram

    Energi: 47 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 dl kaffe
    • 0.5 tsk malen kardemumma
    • 0.5 tsk kanel
    • 0.5 dl havremjölk

    Gör så här

    • Häll upp kaffe i ett glas och blanda ner kardemumma och kanel.
    • Värm havremjölken och vispa den fluffig.
    • Häll över kaffet och strö på lite extra kanel eller kardemumma.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 dl kaffe
    • 0.5 tsk malen kardemumma
    • 0.5 tsk kanel
    • 0.5 dl havremjölk
  • Söndag lunch 526 Kcal

    Älgfärsbiffar med champinjonsås och bulgursallad

    Tillaga en smakrika biffar gjorda på älgfärs med en gräddig champinjonsås och en bulgursallad till.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 34 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 526 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 500 g fryst älgfärs
    • 2 msk bladpersilja
    • 1 dl riven västerbottenost
    • 1 st ägg
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    Champinjonsås
    • 250 g champinjon
    • 1 st gul lök
    • 0.5 msk smör
    • 0.5 msk soja
    • 2 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    Bulgursallad
    • 2 dl bulgur
    • 2 st morot
    • 0.5 st squash
    • 1 st rödlök
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 msk rosmarin
    • 0 salt och svartpeppar
      Tillbehör och dekoration
    • 0.25 dl rårörda lingon
    • 1 kvist färsk rosmarin
    • 1 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Koka först bulgur enligt anvisningen på paketet, ca 10 min.
    • Skala och skär morötter i tärningar och skär squash i tärningar.
    • Finhacka rödlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn morötter, squash och lök några minuter.
    • Blanda ner kokt bulgur, rosmarin, salt och peppar.
    • Håll varmt.
    • Skiva champinjoner.
    • Skala och finhacka lök.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn lök och champinjoner några minuter.
    • Häll på soja och grädde.
    • Smaka av med salt och peppar. 
    • Blanda älgfärs med bladpersilja, ost och ägg.
    • Skala och riv lök fint och finhacka vitlök.
    • Blanda ner i färsen tillsammans med salt och peppar.
    • Forma till 4 biffar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna runt om i ca 3-4 minuter per sida.
    • Slå på 1 del vatten och låt biffarna bli klara ytterligare 3-4 minuter. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 500 g fryst älgfärs
    • 2 msk bladpersilja
    • 1 dl riven västerbottenost
    • 1 st ägg
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    Champinjonsås
    • 250 g champinjon
    • 1 st gul lök
    • 0.5 msk smör
    • 0.5 msk soja
    • 2 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    Bulgursallad
    • 2 dl bulgur
    • 2 st morot
    • 0.5 st squash
    • 1 st rödlök
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 msk rosmarin
    • 0 salt och svartpeppar
      Tillbehör och dekoration
    • 0.25 dl rårörda lingon
    • 1 kvist färsk rosmarin
    • 1 msk bladpersilja
Övrigt
  • 0.5 dl boveteflingor
  • 30 g Lallerstedts Mango-Chilisås
  • 1 msk majonnäs
  • 0.25 dl rårörda lingon
Torrvaror
  • 1 msk solrosfrön
  • 0.5 msk linfrön
  • 1 st torkade dadlar
  • 3 tsk olivolja
  • 50 g cashewnötter
  • 0.5 tsk honung
  • 8 dl kaffe
  • 3 dl torkade röda linser
  • 200 g krossade tomater
  • 2 dl bulgur
Frukt/grönt
  • 1 st äpple
  • 50 g blandad sallad
  • 50 g sockerärtor
  • 0.5 st mango
  • 1.25 st rödlök
  • 0.25 dl granatäppelkärnor
  • 5 st morot
  • 1.5 st purjolök
  • 0.5 st spetspaprika
  • 1 st squash
  • 4 klyfta vitlök
  • 0.5 st lime
  • 3 st gul lök
  • 2 st selleristjälk
  • 1 st grapefrukt
  • 1 tsk ingefära
  • 0.5 st röd chili
  • 1 st apelsin
  • 100 g broccoli
  • 0.25 st zucchini
  • 250 g champinjon
Kryddor/smaksättare
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 1 krm salt
  • 1 st dillkvistar
  • 5 msk teriyakisås
  • 2 msk mynta
  • 0.5 tsk spiskummin
  • 0.5 tsk gurkmeja
  • 0.5 tsk torkade örter
  • 1 nypa chiliflakes
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 0.5 st kycklingbuljongtärning
  • 2 msk gräslök
  • 3 msk bladpersilja
  • 0.5 msk soja
  • 1 msk rosmarin
  • 1 kvist färsk rosmarin
  • 0.5 tsk malen kardemumma
  • 0.5 tsk kanel
Mejeri
  • 1 dl sojamjölk
  • 2.5 dl grädde
  • 1 dl riven västerbottenost
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl havremjölk
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 1 dl handskalade räkor i lag
  • 600 g kycklingfilé
  • 3 st ägg
  • 500 g fryst älgfärs

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!