Tillbaka till menyerna

v10

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 781 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 513 Kcal

      Varmrökt lax med avokado

    • Middag - 262 Kcal

      Broccolisoppa med halloumi

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 1081 Kcal

    • Frukost - 116 Kcal

      Grön Smoothie

    • Lunch - 507 Kcal

      Indisk Tikka Masala med kyckling

    • Middag - 458 Kcal

      Italiensk kycklinggryta

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 947 Kcal

    • Frukost - 254 Kcal

      Hallonsmoothie med basilika

    • Lunch - 250 Kcal

      Rotfruktssoppa med köttfärs

    • Middag - 443 Kcal

      Lövbiffsgryta

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 795 Kcal

    • Frukost - 242 Kcal

      Spenatsmoothie med ingefära

    • Lunch

    • Middag - 553 Kcal

      Fisksoppa från Medelhavet

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 1238 Kcal

    • Frukost - 221 Kcal

      Äggröra med gräslök och tomat

    • Lunch - 605 Kcal

      Kyckling Curry Masala

    • Middag - 412 Kcal

      Torskrygg med grönsakspytt

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 55.9 gram

Fett: 47.5 gram

Protein: 71.3 gram

Energi: 968.4 kcal

  • Måndag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Måndag lunch 513 Kcal

    Varmrökt lax med avokado

    Laxsallad med avokado, paprika och oliver - ta med som picknick eller på en buffé!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 34 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 513 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 150 g varmrökt lax
    • 3 dl blandsallad
    • 0.5 st avokado
    • 0 st gul paprika
    • 0.5 st gurka
    • 5 st gröna oliver
    • 0.5 dl coleslaw

    Gör så här

    • Lägg lax på en tallrik med sallad.
    • Skiva avokado.
    • Skär paprika och gurka i skivor och lägg över salladen tillsammans med avokado.
    • Lägg på några oliver och servera med coleslaw.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 150 g varmrökt lax
    • 3 dl blandsallad
    • 0.5 st avokado
    • 0 st gul paprika
    • 0.5 st gurka
    • 5 st gröna oliver
    • 0.5 dl coleslaw

    Måndag middag 262 Kcal

    Broccolisoppa med halloumi

    Gör en klassisk broccolisoppa och toppa med citronmarinerade buketter och halloumi så har soppan fått en ny dimension!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 11 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 15 gram

    Energi: 262 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st gul lök
    • 1 st broccolistånd
    • 0.5 msk olivolja
    • 6 dl vatten
    • 1 st grönsaksbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 100 g broccoli
    • 0.5 st citron
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g halloumi
    • 1 tsk olivolja

    Gör så här

    • Skala och strimla vitlök och lök. Skär broccolin i mindre bitar. Hetta upp olja och bryn lök, vitlök och broccoli några minuter.
    • Tillsätt vatten, smula ner buljongtärning och låt koka i 10 minuter.
    • Skär broccolin till toppingen i små buketter. Lägg i en skål och blanda ner citronsaft, olivolja, salt och svartpeppar.
    • Skär halloumin i kuber. Hetta upp en stekpanna och bryn osten i några minuter.
    • Mixa soppan slät med en mixerstav och smaka av med salt och peppar.
    • Fördela i skål och toppa med halloumi och broccolin.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st gul lök
    • 1 st broccolistånd
    • 0.5 msk olivolja
    • 6 dl vatten
    • 1 st grönsaksbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 100 g broccoli
    • 0.5 st citron
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g halloumi
    • 1 tsk olivolja
  • Tisdag frukost 116 Kcal

    Grön Smoothie

    En klassisk grön smoothie som funkar i alla lägen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 22 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 2 gram

    Energi: 116 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 st banan
    • 1 st apelsin
    • 70 g bladspenat
    • 2 dl vatten
    • 1 dl is

    Gör så här

    • Blanda i alla ingredienser i en blender.
    • Häll upp smoothien i två glas och förvara resterna i kylen.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 st banan
    • 1 st apelsin
    • 70 g bladspenat
    • 2 dl vatten
    • 1 dl is

    Tisdag lunch 507 Kcal

    Indisk Tikka Masala med kyckling

    En indisk klassiker, så gott!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 507 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 tsk olivolja
    • 1 tsk ingefära
    • 175 g tikka masala sås
    • 200 ml kokosmjölk light
    • 150 g blomkål
    • 0.5 st paprika
    • 2 st salladslök
    • 10 st cocktailtomater
    Tillbehör
    • 1 msk koriander
    • 2 msk gräddfil

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skala och hacka lök, riv vitlök och finhacka chili.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kyckling, lök, vitlök, chili och ingefära i några minuter.
    • Häll på Tikka Masalasås och kokosmjölk.
    • Låt koka ihop i några minuter.
    • Skär blomkål och paprika i mindre bitar.
    • Strimla salladslöken.
    • Blanda ner blomkål, paprika, salladslök och tomater i grytan och låt allt bli varmt.
    • Servera med färsk koriander och en klick gräddfil.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 tsk olivolja
    • 1 tsk ingefära
    • 175 g tikka masala sås
    • 200 ml kokosmjölk light
    • 150 g blomkål
    • 0.5 st paprika
    • 2 st salladslök
    • 10 st cocktailtomater
    Tillbehör
    • 1 msk koriander
    • 2 msk gräddfil

    Tisdag middag 458 Kcal

    Italiensk kycklinggryta

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 458 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st gul paprika
    • 0.5 st fänkål
    • 6 st champinjoner
    • 300 g kycklingfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk grön pesto
    • 3 tsk kycklingfond
    • 100 g vatten
    • 1 dl havregrädde
    • 6 st gröna oliver
    • 1 msk basilika

    Gör så här

    • Skala och hacka löken och finhacka vitlöken.
    • Skär alla grönsaker i lagom stora bitar.
    • Skär kycklingen i mindre bitar.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek allt i några minuter.
    • Krydda med örtkryddor, salt och peppar.
    • Lägg över i en gryta.
    • Tillsätt pesto, kycklingfond, vatten och havregrädde.
    • Låt puttra på svag värme i ca 20 minuter.
    • Tillsätt oliver och hackad basilika.
    • Dekorera med färsk basilika

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st gul paprika
    • 0.5 st fänkål
    • 6 st champinjoner
    • 300 g kycklingfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk grön pesto
    • 3 tsk kycklingfond
    • 100 g vatten
    • 1 dl havregrädde
    • 6 st gröna oliver
    • 1 msk basilika
  • Onsdag frukost 254 Kcal

    Hallonsmoothie med basilika

    En mumsig hallonsmoothie där basilikan ger en extra god touch!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 35 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 254 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 st apelsin
    • 0.5 st lime
    • 2 dl hallon (frysta)
    • 0 basilika
    • 4 dl havremjölk

    Gör så här

    • Skala apelsin och lägg ner klyftor i en blender.
    • Tillsätt saften av ½ lime och lägg ner hallon och basilika.
    • Mixa och häll på havremjölk till en fin konsistens.
    • Spara rester i kylen.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 st apelsin
    • 0.5 st lime
    • 2 dl hallon (frysta)
    • 0 basilika
    • 4 dl havremjölk

    Onsdag lunch 250 Kcal

    Rotfruktssoppa med köttfärs

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 250 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl gräddfil

    Gör så här

    • Skala och riv palsternacka och morot grovt.
    • Riv löken och vitlöksklyftan.
    • Hetta upp en kastrull med lite olja och lägg ner grönsakerna.
    • Bryn någon minut.
    • Tillsätt färs och bryn ytterligare någon minut.
    • Strö på salt, peppar och timjan.
    • Tillsätt tomatpuré, buljongtärning och vatten.
    • Låt koka på svag värme i 10 minuter.
    • Servera med en klick gräddfil.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl gräddfil

    Onsdag middag 443 Kcal

    Lövbiffsgryta

    En trevlig lövbiffsgryta med skogschampinjoner och palsternacka i.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 29 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 443 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 100 g skogschampinjoner
    • 1 st palsternacka
    • 600 g lövbiff
    • 2 msk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st köttbuljongtärning
    • 4 dl vatten
    • 2 dl grädde
    • 5 st kryddnejlikor
    • 1 msk grönpeppar
    • 1 krm kryddpeppar
    • 0.5 kruka färsk oregano

    Gör så här

    • Skala och hacka löken.
    • Skiva champinjonerna och skala och tärna palsternackan. 
    • Strimla lövbiffen. 
    • Hetta upp en panna med smör och bryn lök, champinjoner och palsternacka. 
    • Krydda med salt och peppar och lägg över grönsakerna i en järngryta. 
    • Bryn biffen i smör. 
    • Krydda med salt och peppar och lägg över köttet i grytan. 
    • Smula i buljongtärningen i grytan och tillsätt vatten och grädde. 
    • Koka upp och tillsätt nejlikor, grönpeppar och kryddpeppar. 
    • Låt koka i ca 10 minuter. 
    • Strö över hackad oregano innan servering. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 100 g skogschampinjoner
    • 1 st palsternacka
    • 600 g lövbiff
    • 2 msk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st köttbuljongtärning
    • 4 dl vatten
    • 2 dl grädde
    • 5 st kryddnejlikor
    • 1 msk grönpeppar
    • 1 krm kryddpeppar
    • 0.5 kruka färsk oregano
  • Torsdag frukost 242 Kcal

    Spenatsmoothie med ingefära

    Massor av gröna nyttigheter med smak av citron och ingefära, det kan inte bli mycket fräschare än så här!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 22 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 5 gram

    Energi: 242 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g bladspenat
    • 1 kvist färsk persilja
    • 1 st gurka
    • 1 st selleristjälk
    • 1 st avokado
    • 1 st citron
    • 200 g ananas (fryst)
    • 3 tsk ingefära
    • 4 dl vatten

    Gör så här

    • Lägg ner spenat och persilja i en blender.
    • Skiva gurka, selleri och avokado och lägg ner.
    • Skär av skalet på citronen med en vass kniv och tärna ner köttet i blendern.
    • Tillsätt ananas, ingefära och vatten.
    • Mixa till en jämn smoothie och häll upp på glas eller i en bra ”To Go flaska”.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g bladspenat
    • 1 kvist färsk persilja
    • 1 st gurka
    • 1 st selleristjälk
    • 1 st avokado
    • 1 st citron
    • 200 g ananas (fryst)
    • 3 tsk ingefära
    • 4 dl vatten

    Torsdag middag 553 Kcal

    Fisksoppa från Medelhavet

    Bjud dina nära på en god middag och servera en fisksoppa från medelhavet!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 50 gram

    Energi: 553 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 500 g räkor med skal
    • 1 msk olivolja
    • 2 dl vitt vin
    • 1 st fänkål
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 kuvert, 0,5 gram saffran
    • 1 st röd chili
    • 1 msk flytande honung
    • 400 g krossade tomater
    • 1 msk färsk timjan
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g sugarsnaps
    • 400 g torskfile
    • 200 g sparris
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st gul paprika
    • 2 st dillkvistar
    Dillmajonnäs
    • 1 dl majonnäs
    • 3 msk färsk dill
    • 0 salt och vitpeppar

    Gör så här

    • Skala räkorna och lägg skalen i en stekpanna.
    • Häll på lite olivolja och stek skalen några minuter. Häll på vin eller vatten och låt koka ihop några minuter.
    • Sila av skalen och spara buljongen.
    • Dela fänkålen och ta bort roten.
    • Skala och strimla löken. Skala och finhacka vitlöken. Finhacka timjan.
    • Hetta upp en kastrull med smör och bryn fänkål, lök och vitlök några minuter.
    • Tillsätt saffran, chili, lite av den hackade timjan och honung.
    • Häll i buljongen från räkorna och krossade tomater. Låt sjuda några minuter och smaka av med salt och peppar.
    • Skär torsk i mindre bitar och skär alla grönsaker.
    • Gör under tiden dillmajonnäsen genom att blanda ihop majonnäs, hackad dill, salt och vitpeppar i en skål.
    • Lägg ner allt i soppan och låt bli varmt och fisken genomkokt, ca 5 minuter.
    • Häll upp i soppskålar, strö på lite hackad timjan och servera med dillmajonnäs och färsk dill.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 500 g räkor med skal
    • 1 msk olivolja
    • 2 dl vitt vin
    • 1 st fänkål
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 kuvert, 0,5 gram saffran
    • 1 st röd chili
    • 1 msk flytande honung
    • 400 g krossade tomater
    • 1 msk färsk timjan
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g sugarsnaps
    • 400 g torskfile
    • 200 g sparris
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st gul paprika
    • 2 st dillkvistar
    Dillmajonnäs
    • 1 dl majonnäs
    • 3 msk färsk dill
    • 0 salt och vitpeppar
  • Fredag frukost 221 Kcal

    Äggröra med gräslök och tomat

    För dig som gillar äggröra och tomater!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 221 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk gräslök
    • 1 tsk smör
    • 0.5 styck tomat

    Gör så här

    • Vispa ihop ägg med salt, svartpeppar och hackad gräslök i en skål.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och häll ner smeten. Rör om med en trägaffel ca 30 sek.
    • Skiva en ½ tomat och lägg på en tallrik. Toppa med äggröran.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk gräslök
    • 1 tsk smör
    • 0.5 styck tomat

    Fredag lunch 605 Kcal

    Kyckling Curry Masala

    Fantastiskt god indisk måltid med papadums! Papdums är ett indiskt bröd som är bakat på linsmjöl och passar perfekt till en indisk gryta som tillbehör!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 42 gram

    Fett: 29 gram

    Protein: 41 gram

    Energi: 605 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 paket Curry Masala Santa Maria
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 150 g blomkål
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g sugarsnaps
    • 1 st myntakvist
    Tillbehör
    • 4 st papadums Santa Maria
    • 3 msk mango chutney
    • 0.75 dl grekisk yoghurt

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skala och strimla lök, riv vitlök och skär paprika i bitar.
    • Skär blomkål i buketter. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kyckling, lök och vitlök  några minuter.
    • Strö på Curry  Masala krydda och tillsätt blomkål och paprika.
    • Häll på kokosmjölk. Låt koka ihop några minuter.
    • Blanda ner sugarsnaps i grytan och låt allt bli varmt. Strö på färsk mynta.
    • Servera med papadums, mango chutney och grekisk yoghurt.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 paket Curry Masala Santa Maria
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 150 g blomkål
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g sugarsnaps
    • 1 st myntakvist
    Tillbehör
    • 4 st papadums Santa Maria
    • 3 msk mango chutney
    • 0.75 dl grekisk yoghurt

    Fredag middag 412 Kcal

    Torskrygg med grönsakspytt

    Laga en god vardagsmiddag till familjen - torskrygg med varma grönsaker till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 45 gram

    Energi: 412 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 400 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st palsternacka
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st gul paprika
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 2 styck tomat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 200 g svarta bönor
    • 2 msk persilja
    • 0.5 msk smör

    Gör så här

    • Tina fisken och strö på salt och peppar.
    • Skala och skär morot och palsternacka i bitar. Skala och skiva rödlök. Skär paprika i bitar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn alla grönsaker några minuter tillsammans med vitlök.
    • Skär tomater och blanda ner. Strö på kryddor.
    • Skölj bönor och blanda ner tillsammans med persilja. Håll varmt.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn torskfiléerna runt om i några minuter.
    • Servera med de varma grönsakerna.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 400 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st palsternacka
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st gul paprika
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 2 styck tomat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 200 g svarta bönor
    • 2 msk persilja
    • 0.5 msk smör
Torrvaror
  • 3 dl kaffe
  • 7 msk olivolja
  • 200 ml kokosmjölk light
  • 1 msk flytande honung
  • 400 g krossade tomater
  • 0.5 burk kokosmjölk
  • 4 st papadums Santa Maria
  • 200 g svarta bönor
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 150 g varmrökt lax
  • 600 g kycklinglårfilé
  • 300 g kycklingfilé
  • 150 g nötfärs
  • 600 g lövbiff
  • 500 g räkor med skal
  • 400 g torskfile
  • 2 st ägg
  • 400 g torskrygg
Frukt/grönt
  • 3 dl blandsallad
  • 1.5 st avokado
  • 1.5 st gul paprika
  • 1.5 st gurka
  • 6.5 klyfta vitlök
  • 4.5 st gul lök
  • 1 st broccolistånd
  • 100 g broccoli
  • 1.5 st citron
  • 1 st banan
  • 3 st apelsin
  • 170 g bladspenat
  • 1.5 st röd chili
  • 4 tsk ingefära
  • 300 g blomkål
  • 0.5 st paprika
  • 2 st salladslök
  • 10 st cocktailtomater
  • 0.5 st squash
  • 1.5 st röd paprika
  • 1.5 st fänkål
  • 6 st champinjoner
  • 0.5 st lime
  • 2 dl hallon (frysta)
  • 2.5 st palsternacka
  • 2 st morot
  • 100 g skogschampinjoner
  • 1 st selleristjälk
  • 200 g ananas (fryst)
  • 250 g sugarsnaps
  • 200 g sparris
  • 2.5 styck tomat
  • 0.25 st rödlök
Övrigt
  • 11 st gröna oliver
  • 0.5 dl coleslaw
  • 1 dl is
  • 5 st kryddnejlikor
  • 2 dl vitt vin
  • 1 dl majonnäs
Kryddor/smaksättare
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 175 g tikka masala sås
  • 1 msk koriander
  • 1 tsk örtagårdskrydda
  • 2 msk grön pesto
  • 3 tsk kycklingfond
  • 1 msk basilika
  • 5 krm torkad timjan
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 st kycklingbuljongtärning
  • 1 st köttbuljongtärning
  • 1 msk grönpeppar
  • 1 krm kryddpeppar
  • 0.5 kruka färsk oregano
  • 1 kvist färsk persilja
  • 1 kuvert, 0,5 gram saffran
  • 1 msk färsk timjan
  • 2 st dillkvistar
  • 3 msk färsk dill
  • 1 msk gräslök
  • 0.5 paket Curry Masala Santa Maria
  • 1 st myntakvist
  • 3 msk mango chutney
  • 2 msk persilja
Mejeri
  • 75 g halloumi
  • 2.3 msk gräddfil
  • 1 dl havregrädde
  • 4 dl havremjölk
  • 3.5 msk smör
  • 2 dl grädde
  • 0.75 dl grekisk yoghurt

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!