Tillbaka till menyerna

Behåll vikten Vecka 27

  • Måndag - 1515 Kcal

    • Frukost - 379 Kcal

      Chiafrögröt med apelsin och ananas

    • Lunch - 635 Kcal

      Pestokyckling med squashtagliatelle - 2 portioner

    • Middag - 225 Kcal

      Kall skaldjurssallad med sjögräsnudlar – 2 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert - 276 Kcal

      Färska jordgubbar med mascarponecréme – 2 portioner

  • Tisdag - 752 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 357 Kcal

      Grönsakswok med halloumiost

    • Middag - 395 Kcal

      Högrevsburgare

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1261 Kcal

    • Frukost - 255 Kcal

      Skinkomelett

    • Lunch - 405 Kcal

      Vegoröra med sallad – 2 portioner

    • Middag - 602 Kcal

      Stekt lax med citronmarinerad broccoli – 2 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 515 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 259 Kcal

      Torsk med asiatiska smaker – 2 portioner

    • Middag - 256 Kcal

      Mozzarella med tomat och olivsallad – 1 portion

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 826 Kcal

    • Frukost - 172 Kcal

      Keso med frukt

    • Lunch - 399 Kcal

      Laxpytt med parmesan – 2 portioner

    • Middag - 255 Kcal

      Pad thai med kyckling

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 1902 Kcal

    • Frukost - 164 Kcal

      Citrusfrukter med kvarg och pistagenötter

    • Lunch - 693 Kcal

      Quinoasallad med ost och kalkon

    • Middag - 635 Kcal

      Fisktacos med chilimajonnäs– 2 portioner 

    • Mellanmål

    • Dessert - 410 Kcal

      Smulpaj med blåbär– 1 paj (6 bitar)

  • Söndag - 833 Kcal

    • Frukost - 363 Kcal

      Omelett på grönsaksrester – 1 portion

    • Lunch - 318 Kcal

      Tonfiskröra med äpple

    • Middag - 152 Kcal

      Vegetariska riswraps med kikärtor - 4 portioner  

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 53.6 gram

Fett: 59.6 gram

Protein: 64.2 gram

Energi: 1086.4 kcal

  • Måndag frukost 379 Kcal

    Chiafrögröt med apelsin och ananas

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 49 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 379 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 msk chiafrön
    • 1.5 dl mandelmjölk
    • 0.5 tsk vaniljpulver
    • 1 st apelsin
    • 0.2 st ananas
    • 0.5 st granatäpple
    Dekoration
    • 0.5 st myntakvist
    • 0.25 st apelsin

    Gör så här

    • Blanda chiafrön och mjölk i en skål. Rör ner lite vaniljpulver och låt stå 30 min eller under natten i kylen. Späd med mer mjölk om det behövs.
    • Skär bort skalet på apelsinen med en vass kniv och skär ut fina filéer och blanda ner i gröten tillsammans med ananas.
    • Häll upp i en skål eller glas och toppa med granat- äpple, myntakvist och apelsinskiva.

    Måndag lunch 635 Kcal

    Pestokyckling med squashtagliatelle - 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 4 gram

    Fett: 40 gram

    Protein: 46 gram

    Energi: 635 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st squash
    • 300 g kycklingfilé
    • 10 g smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 100 g vatten
    • 3 tsk kycklingfond
    • 0.5 dl grädde
    • 2 msk grön pesto
    • 15 st svarta oliver
    • 1 st röd paprika
    • 15 st cocktailtomater i olika färger
    • 3 msk riven parmesanost
    • 4 kvist färsk persilja

    Gör så här

    1. Använd en potatisskalare och hyvla ”tagliatelle” av squashen.
    2. Fördela tagliatellen på tallrik.
    3. Skär kycklingen i strimlor.
    4. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen i några minuter.
    5. Salta och peppra.
    6. Häll på vatten, fond och grädde och låt koka upp.
    7. Sänk värmen och tillsätt pesto och oliver.
    8. Strimla paprikan och blanda ner paprika och tomater.
    9. Ta av från värmen.
    10. Smaka av med salt och peppar.
    11. Häll såsen över tagliatellen och strö på parmesan och dekorera med lite persilja.

    Måndag middag 225 Kcal

    Kall skaldjurssallad med sjögräsnudlar – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 25 gram

    Energi: 225 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g sjögräsnudlar
    • 150 g broccoli
    • 3 dl strimlad vitkål
    • 3 dl handskalade räkor i lag
    • 0 dillkvistar
    Marinad
    • 2 tsk olivolja
    • 1 tsk limesaft
    • 1 tsk riven ingefära
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 2 msk hackad dill
    • 1 tsk hackad röd chili
    • 0.5 dl strimlad salladslök
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skölj sjögräsnudlarna. Blanda ihop marinaden i en skål.
    • Skär broccoli i buketter och blanda ner i marinaden tillsammans med sjögräsnudlar och vitkål.
    • Blanda ner hälften av skaldjuren.
    • Lägg upp i skålar och toppa med skaldjur och färsk dill.

    Måndag dessert 276 Kcal

    Färska jordgubbar med mascarponecréme – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 276 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 75 g mascarponeost
    • 0.5 dl grädde
    • 1 msk msk sukrin melis
    • 0.25 tsk vaniljpulver
    • 250 g jordgubbar (färska)

    Gör så här

    • Lägg mascarpone i en skål. Vispa grädde med sukrin melis och vaniljpulver och blanda ner i skålen med mascarpone. Servera med färsk jordgubbar.
  • Tisdag lunch 357 Kcal

    Grönsakswok med halloumiost

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 357 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g Brysselkål
    • 0.5 st rödlök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st gul paprika
    • 150 g halloumi
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 10 st st skållad mandel
    • 2 msk russin
    • 0 basilika
    • 0.5 st citron

    Gör så här

    • Dela brysselkål och skala och skär lök i bitar. Skiva squash och paprika. Skär halloumin i stavar.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och woka alla ingredienser i ca 5 minuter, strö på kryddor.
    • Blanda ner mandel och russin. Pressa lite citron över och blanda ner färsk basilika.

    Tisdag middag 395 Kcal

    Högrevsburgare

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 28 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 395 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 300 g högrevsburgare
    • 1 tsk tsk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g spetskål
    • 1 tsk olivolja
    • 100 g keso mexican salsa
    • 2 msk ajvar relish
    Topping
    • 75 g cocktailtomater
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 2 kvist färsk persilja
    • 0 nypa chiliflakes

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek burgarna några minuter på varje sida, krydda med salt och peppar. Lägg upp på ett fat.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek spetskålen någon minut tills den fått färg.
    • Lägg upp på en tallrik och lägg på hamburgare. Toppa med keso, ajvar, skivade cocktailtomater, hackad röd paprika, rödlök, en persiljekvist och lite chiliflakes.
  • Onsdag frukost 255 Kcal

    Skinkomelett

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 255 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk tsk smör
    • 25 g rökt skinka
    • 0.25 st röd paprika

    Gör så här

    • Knäck äggen i en skål. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggsmeten.
    • Krydda med salt och peppar.
    • Låt steka någon minut, lägg på skinka när omeletten börjar stelna.
    • Lägg upp på en tallrik och vik ihop. Hacka paprikan och toppa med den hackade paprikan!

    Onsdag lunch 405 Kcal

    Vegoröra med sallad – 2 portioner

    Onsdag middag 602 Kcal

    Stekt lax med citronmarinerad broccoli – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 42 gram

    Protein: 39 gram

    Energi: 602 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 300 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 tsk tsk smör
    • 2 msk gräslök
    • 2 st citronskiva
    Citronmarinerad broccoli
    • 250 g broccoli
    • 1 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    Romsås
    • 0.5 dl gräddfil
    • 6 msk stenbitsrom

    Gör så här

    • Börja med att gör den citronmarinerade broccolin genom att skär broccoli i buketter, använd också roten genom att skiva den tunt.
    • Lägg i en skål och pressa ner citronsaft. Blanda ner olivolja, salt och peppar.
    • Gör romsåsen genom att blanda ihop gräddfil och stenbitsrom (spara lite till dekoration).
    • Dela laxen i två bitar och strö på salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn laxen runt om i ca 10 minuter.
    • Servera med broccoli och romsås och dekorera med rom, gräslök och citronklyfta.
  • Torsdag lunch 259 Kcal

    Torsk med asiatiska smaker – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 8 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 259 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 300 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 dl dl vatten
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 5 st champinjoner
    • 1 st morot
    • 100 g pak choi
    • 1 tsk olivolja
    • 1 tsk riven ingefära
    • 0.5 dl pokésås (kikkoman)
    • 2 msk gräslök

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner torskfiléerna. Strö på salt och peppar. Låt steka några minuter per sida och häll på lite vatten och ånga fisken tills den är klar, ca 3 min.
    • Skala och riv vitlök och finhacka chili. Skär champinjoner i skivor. Skala och skär morot i små tärningar. Skiva pak choy.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn vitlök, chili, ingefära och alla grönsaker i någon minut. Häll på pokésås och krydda med salt och peppar.
    • Lägg torsk på en tallrik och häll grönsaksblandningen över. Toppa med gräslök.

    Torsdag middag 256 Kcal

    Mozzarella med tomat och olivsallad – 1 portion

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 14 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 256 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 styck tomat
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 20 g soltorkade tomater i olja
    • 50 g gröna oliver
    • 0.5 msk rödvinsvinäger
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 msk Bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 kvist färsk persilja
    • 125 g buffelmozzarella
    • 1 msk mandel

    Gör så här

    • Skiva tomaten. Skär cocktailtomater och soltorkade tomater i mindre bitar och lägg i en skål tillsammans med lite av oljan från tomaterna, oliver, vinäger, honung, persilja, salt och peppar.
    • Lägg kvistar av persilja på en tallrik och lägg på skivade tomater.
    • Häll av lagen från mozzarellan och skär ett kryss i osten. Lägg osten på salladen och häll över tomatsalladen. Toppa med mandel.
  • Fredag frukost 172 Kcal

    Keso med frukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 19 gram

    Energi: 172 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl keso dl
    • 0.5 st nektarin
    • 0 hallon

    Gör så här

    • Lägg upp keso på en tallrik och toppa med skivad nektarin och hallon.

    Fredag lunch 399 Kcal

    Laxpytt med parmesan – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 399 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g laxfilé
    • 0.5 st rödlök
    • 0.5 st mini squash
    • 0.5 st aubergine
    • 0.5 st röd paprika
    • 1 tsk olivolja
    • 1 klyfta riven vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 2 msk finhackad basilika
    • 150 g ruccola
    • 2 msk pinjenötter
    • 1.5 msk riven parmesanost

    Gör så här

    • Skär laxfilén i kuber. Skala och hacka lök.
    • Skär squash, aubergine och paprika i bitar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner lax och grönsaker tillsammans med vitlök. Låt steka några minuter och krydda och blanda ner färsk basilika.
    • Lägg rucolasallad på ett fat och lägg på laxpytten.
    • Rosta pinjenötter i en torr stekpanna och strö över.
    • Toppa med riven parmesan och dekorera med basilika.

    Fredag middag 255 Kcal

    Pad thai med kyckling

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 255 kcal

    Ingredienser

    3 portioner

    • 400 g ROOT PASTA fettuccini
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 2 st morot
    • 2 st salladslök
    • 0.5 st vitkål
    • 150 g kycklingfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 st ägg
    • 0.5 st lime
    • 1 tsk fisksås
    • 0.3 msk mirin
    • 1 msk ketjap manis
    • 2 msk koriander
    • 10 g wasabinötter

    Gör så här

    • Skölj nudlarna.
    • Skala och hacka lök och finhacka vitlök och chili. Skala och skiva morötterna.
    • Strimla salladslöken.
    • Skär kycklingfilén i strimlor och strö på salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kyckling, lök, vitlök, chili i några minuter.
    • Dra allt åt kanterna i stekpannan och knäck ner ett ägg. Blanda runt med en trägaffel.
    • Tillsätt morötter, vitkål och fettuccini och blanda om.
    • Smaksätt med lime, fisksås, mirin och ketjap manis.
    • Blanda ner salladslök och toppa med färsk koriander och hackade wasabinötter.
  • Lördag frukost 164 Kcal

    Citrusfrukter med kvarg och pistagenötter

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 20 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 164 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt
    • 0.5 dl kvarg 0,2 %
    • 1 msk pistagenötter

    Gör så här

    • Skär bort skalet på grapefrukten eller apelsinen och skär fina skivor.
    • Lägg på ett fat och toppa med kvarg och nötter.

    Lördag lunch 693 Kcal

    Quinoasallad med ost och kalkon

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 64 gram

    Fett: 31 gram

    Protein: 35 gram

    Energi: 693 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1.5 dl vit quinoa
    • 1 tsk olivolja
    • 1 dl majs
    • 2 dl frysta ärtor
    • 0.5 st purjolök
    • 1 st morot
    • 0 salt och svartpeppar
    • 100 g kalkonpastrami
    • 100 g chevreost
    • 0.5 st grönt äpple
    Tillbehör
    • 30 g Lallerstedts currydressing

    Gör så här

    • Koka quinoa enligt anvisningen på paketet ca: 13 min.
    • Skölj och lägg i en skål.
    • Blanda ner olja, majs, ärtor och purjolök.
    • Skala och tärna moroten och blanda ner tillsammans med salt och peppar.
    • Skär kalkon, ost och äpple i tärningar och lägg på salladen.
    • Dekorera med örter eller krasse och servera med dressing.

    Lördag middag 635 Kcal

    Fisktacos med chilimajonnäs– 2 portioner 

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 41 gram

    Fett: 39 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 635 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 220 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st ägg
    • 20 g crumbs glutenfritt ströbröd
    • 2 st salladsblad
    • 2 st morot
    Chilimajonnäs
    • 1.5 msk majonnäs
    • 0.75 dl créme fraiche
    • 0.5 msk stark chilisås
    • 0.75 klyfta riven vitlök
    Mangosalsa
    • 1 st mango
    • 1 styck tomat
    • 1 st avokado
    • 0.25 st styck finhackad rödlök
    • 0.5 st lime
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Tina fisken och skär i mindre bitar. Strö på salt och peppar och doppa bitarna i ett uppvispat ägg och därefter i ströbrödet och lägg på en ugnsplåt. Sätt in i ugnen i ca: 12 min.
    • Gör under tiden chilimajonnäsen genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål.
    • Gör mangosalsa genom att skära alla ingredienser i mindre bitar och lägg i en skål. Blanda ner rödlök, eventuell limesaft, salt och peppar.
    • Servera fisktacos i stora salladsblad med morötter i stavar, chilimajjo och mangosalsa.

    Lördag dessert 410 Kcal

    Smulpaj med blåbär– 1 paj (6 bitar)

    Näringsvärden

    Kolhydrater: -46 gram

    Fett: 29 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 410 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    • 5 dl blåbär (frysta)
    • 2 msk potatismjöl
    • 150 g smör
    • 2 dl dl rismjöl
    • 1 dl mandelmjöl
    • 1 dl sukrin melis
    Tillbehör
    • 1 burk Kesella vanilj

    Gör så här

    • Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg blåbär i en pajform och blanda ner potatismjöl.
    • Blanda ihop smör, mjöl och sukrin i en skål eller i en matberedare. Fördela smuldegen över blåbären och sätt in i mitten på ugnen i cirka 20 min. Servera med en klick vaniljkesella.
  • Söndag frukost 363 Kcal

    Omelett på grönsaksrester – 1 portion

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 363 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3.75 st champinjoner
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 msk msk smör
    • 25 g spenat
    • 0.5 dl riven ost

    Gör så här

    • Knäck ägg i en skål och vispa ihop med salt och peppar.
    • Skiva alla grönsaker. Hetta upp en stekpanna med smör och lägg ner grönsakerna tillsammans med spenat.
    • Låt fräsa någon minut och häll ner äggsmeten. Stek på låg värme tills omeletten blir fast. Strö på lite riven ost.

    Söndag lunch 318 Kcal

    Tonfiskröra med äpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 318 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Tonfiskröra
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 0.5 st äpple
    • 0.5 st morot
    • 0.5 st salladslök
    • 2 msk msk gräddfil
    • 1 msk majonnäs
    • 0.75 msk sötstark senap
    • 0 salt och svartpeppar
    Citronmarinerad broccoli
    • 200 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    Tonfiskröra:

    • Lägg tonfisken i en skål och hacka äpplet och lite av moroten i små bitar.
    • Blanda ner äpple, morot, purjolök, gräddfil, majonnäs och senap.
    • Smaka av med salt och peppar. Skiva resten av äpplet och moroten och placera bredvid tonfiskröran på en tallrik. Servera med citronmarinerad broccoli.

    Citronmarinerad broccoli:

    • Lägg ner broccolin i en skål. Pressa citronen och blanda ner olivolja. Smaka av med salt och peppar.

     

    Söndag middag 152 Kcal

    Vegetariska riswraps med kikärtor - 4 portioner  

Torrvaror
  • 2 msk chiafrön
  • 2 msk grön pesto
  • 200 g sjögräsnudlar
  • 8 tsk olivolja
  • 1 msk msk sukrin melis
  • 10 st st skållad mandel
  • 2 msk russin
  • 2.3 dl konserverade kikärtor
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk mandel
  • 2 msk pinjenötter
  • 400 g ROOT PASTA fettuccini
  • 1 tsk rapsolja
  • 10 g wasabinötter
  • 1 msk pistagenötter
  • 1.5 dl vit quinoa
  • 1 dl majs
  • 20 g crumbs glutenfritt ströbröd
  • 2 msk potatismjöl
  • 2 dl dl rismjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl sukrin melis
  • 200 g tonfisk i vatten
  • 8 st risblad
Mejeri
  • 1.5 dl mandelmjölk
  • 160 g smör
  • 1 dl grädde
  • 4.5 msk riven parmesanost
  • 75 g mascarponeost
  • 150 g halloumi
  • 3 tsk tsk smör
  • 100 g keso mexican salsa
  • 1 dl gräddfil
  • 125 g buffelmozzarella
  • 1.5 dl keso dl
  • 0.5 dl kvarg 0,2 %
  • 100 g chevreost
  • 0.75 dl créme fraiche
  • 1 burk Kesella vanilj
  • 0.5 msk msk smör
  • 0.5 dl riven ost
  • 2 msk msk gräddfil
Kryddor/smaksättare
  • 0.75 tsk vaniljpulver
  • salt och svartpeppar
  • 3 tsk kycklingfond
  • 8 kvist färsk persilja
  • 1.3 msk mirin
  • 1 msk ljus soja
  • 1.5 tsk örtagårdskrydda
  • 2 msk ajvar relish
  • chiliflakes
  • salt och vitpeppar
  • 0.5 dl pokésås (kikkoman)
  • 2 msk finhackad basilika
  • 1 msk ketjap manis
  • 0.75 msk sötstark senap
Frukt/grönt
  • 1.25 st apelsin
  • 0.2 st ananas
  • 0.5 st granatäpple
  • 0.5 st myntakvist
  • 1.25 st squash
  • 4.25 st röd paprika
  • 20 st cocktailtomater i olika färger
  • 600 g broccoli
  • 3 dl strimlad vitkål
  • dillkvistar
  • 1 tsk limesaft
  • 2 tsk riven ingefära
  • 2.25 klyfta vitlök
  • 4 msk hackad dill
  • 1 tsk hackad röd chili
  • 0.5 dl strimlad salladslök
  • 250 g jordgubbar (färska)
  • 100 g Brysselkål
  • 2.25 st rödlök
  • 0.5 st gul paprika
  • basilika
  • 1.75 st citron
  • 50 g spetskål
  • 75 g cocktailtomater
  • 9.5 st morot
  • 2 st kokta rödbetor
  • 1 st selleristjälk
  • 1 st äpple
  • 2.25 klyfta riven vitlök
  • 4 msk gräslök
  • 2 st citronskiva
  • 1 st röd chili
  • 8.75 st champinjoner
  • 100 g pak choi
  • 2 styck tomat
  • 2 msk Bladpersilja
  • 0.5 st nektarin
  • hallon
  • 0.5 st mini squash
  • 0.5 st aubergine
  • 150 g ruccola
  • 2.5 st salladslök
  • 0.5 st vitkål
  • 1 st lime
  • 2 msk koriander
  • 1 st grapefrukt
  • 0.5 st purjolök
  • 0.5 st grönt äpple
  • 2 st salladsblad
  • 2 st mango
  • 1 st avokado
  • 0.25 st styck finhackad rödlök
  • 25 g spenat
  • 0.5 st gurka
  • cm purjolök
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 450 g kycklingfilé
  • 3 dl handskalade räkor i lag
  • 300 g högrevsburgare
  • 6 st ägg
  • 25 g rökt skinka
  • 550 g laxfilé
  • 6 msk stenbitsrom
  • 520 g torskrygg
  • 100 g kalkonpastrami
Övrigt
  • 100 g vatten
  • 15 st svarta oliver
  • 2 tsk flytande honung
  • 4.5 msk majonnäs
  • 1.25 msk stark chilisås
  • 0.5 dl dl vatten
  • 20 g soltorkade tomater i olja
  • 50 g gröna oliver
  • 1 tsk fisksås
  • 2 dl frysta ärtor
  • 30 g Lallerstedts currydressing
  • 5 dl blåbär (frysta)
  • 0.5 st gul lök

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!