Sitter i mitt Gotlandshus och skriver på min nya bok – Viktminskning för män! Det är alltid lite magiskt när man öppnar ett nytt kapitel i datorn och skriver en ny titel. Jag kan inte vara på en bättre plats än här! Kreativiteten flödar inne i salen sär jag sitter framför kakelugnen och det blåser ute och till och med snöar.

Jag har följt flera män och killar under hösten som har provat mitt viktprogram och har tränat med Malin Schultz (PT) och det är faktiskt så bra resultat! Nedan ser ni Tomas som har gått ner från 128 kg till 93 och han ska gå ner till 85 till midsommar – han kommer att lyckas. Boken blir en maskulin bok med ett 8 veckors kost och träningsprogram och är den första boken i en ny Viktserie som jag producerar.

Jag tar lite pauser från skrivandet då och då. I dag har jag planerat frön i krukor som jag ska ha i sommar tänkte jag. Sedan har jag varit ut på en härlig promenad och tittat till bygget i ladugården – det går framåt…