Nu är dagen med det stora D:et här! Jag ska åka “Öppet Spår” i morgon med min bror. Han gav detta i present till mig när jag fyllde 40 år förra året…

I morse åkte vi upp till Mora, stannade på MAX och åt en low carb burgare med sallad – härligt att det går att äta bra mat längs vägen! Tack MAX HAMBURGERI.

hundar 126 hundar 127

Väl i Mora fick vi nycklarna till en mysig lägenhet vi har hyrt mitt i Mora. Gick sedan ner och tittade på målgången av Tjejvasan och hämta våra nummerlappar. Härlig vasaloppsstämning här!

hundar 128 hundar 129

Nu laddar vi inför morgondagen med att ta det lugnt. Jag har lagat lax med getost och valnötter med en sallad till. Både jag och min bror kör Vasan med lågkolhydratskost och jag har förberett omelettwrap med skagenröra som ligger inlindat i folie. Det bli lunchen i morgon och sedan har jag nötter, mörk choklad och ett äpple. Hoppas att det ska ge mig bra energi! Jag skippar blåbärssoppa, kanelbullar och sportdrycker…

Hälsningar Ulrika