Nu är jag på Gotland  och har börjat min semester på denna ljuvliga ö! Jag älskar att åka av båten, känna havslukten och åka kustvägen ner till Rone – då infinner sig en härlig semesterkänsla i kroppen.
Det är lite extra speciellt i år för vi har nämligen köpt vårt drömställe här – en gård som ligger i Ronehamn som vi har sneglat på i många år. Här ska jag öppna en sommarrestaurang nästa sommar och vi ska senare bli bosatta här på Gotland. Jag kommer att kalla mitt koncept “Hemma hos Ulrika” och det blir en skön blandning av hemmakänsla, hälsa, god mat, roliga och spännande föreläsningar i olika teman, musik, konst och skapande. Jag har börjat ta upp mitt stora intresse för målning och keramik och ska på sikt öppna en ataljé där. Hela stället ska börja inredas i min stora ladugård nu i höst och det ska vara såväl gotlandsinspirerat som lite afrikainspirerat – en härlig mix alltså.
I går målade jag klart min tavla på gården i olja som jag ska ge Folke som äger gården i dag som fyller 80 år i morgon. Skapande är verkligen något som jag vill ägna mer tid åt i framtiden.
Ha en skön sommar hälsar Ulrika