I helgen var vi på Gotland och besökte vår nya gård vi har köpt där. Det var så mysigt och trevligt att komma dit även om det var ett kort besök! Ni kanske inte vet men jag håller på att bygga en restaurang i min ladugård där och det går framåt. Här är ritningarna från arkitekten och nu är det full aktivitet i ladugården med att riva ut svinstian…

“Hemma hos Ulrika” öppnar så snart det är klart och jag ska berätta mer här i bloggen om mitt projekt! Ett annat projekt som jag jobbar stenhårt med är min träning! Jag tränar alltså mycket mycket mer än jag brukar dvs varannan dag 3 timmar och varannan dag bara promenader.

I går var jag på gymmet och körde 1 pass på morgonen, sedan 1 timmes hastig promenad och 1 timmes snabb skidåkning på eftermiddagen. I dag tar jag det lite lugnare men i morgon bitti är det dags för crosstraining på gymmet, sedan spinning och sist yoga på morgonen/förmiddagen. Eftersom jag varierar min träning så fungerar det oerhört bra, men jag måste erkänna att jag hade en grym träningsvärk efter boxningspasset med min kund Tomas i torsdags…(Tomas har för övrigt gått ner över 30 kg…)

Hur tränar ni?