I går hade jag återträff med alla mina gamla kunder från våren och sommaren – så roligt att se deras resultat och framgångar! Marie, en tjej som jag träffade i januari hade nu gått ner 20 kg och Lena som började i våras hade gått ner 10 kg! Grattis till Er!

De som ofta lyckas är de människor som är envisa och inte ger sig trots att man står still i flera veckor – plötsligt släpper det och man går ner flera kilon på en vecka. Detta har jag sett så många gånger och jag vill vända mig till alla ni som kämpar och tycker att det går trögt – ge inte upp! Förr eller senare så får du resultat!

Jag bjöd på mina gröna drinkar och de flesta gillade smaken men någon rynkade på näsan… 🙂

Spenat, broccoli och mangodrink – 1 stor karaff

2 dl fryst spenat

3 selleristänger

1 dl fryst mango

1/2 broccolihuvud

1 ekologisk banan

2 dl sojamjölk

5 vatten

Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa till en jämn, god smoothie!