I går hade jag besök av en norrman hemma i mitt kök! Jag har nämligen gjort några böcker till Aller förslag i Norge som handlar om LOW CARB och då var Lars från Norge och besökt mig för att se hus vi jobbar med våra böcker. Jag fick ett ex av min nya dessertbok som kommer ut i Norge inom kort – jättefin och så trevliga recept för den som vill unna sig något sött ibland. Alla recepten är bakade med mandelmjöl, kokosmjöl, frön, nötter, fiber husk, sukrin, agave mm – hoppas att jag kan göra en på svenska snart…

I går köpte jag också GI och Hälsa som säljs med Expressen denna vecka. Jag har gjort recepten och det är ett bra reportage om bakning och tips på bra mjöl och socker ersättningar där.

I morse har jag varit ute på en underbar promenad med min vovve i skogen vid Edsviken – tänk att man kan bli så glad av att se en valp busa och ha kul utan koppel.

Nu sitter jag i fåtöljen hemma och skriver recept. Ha en fin dag hälsar Ulrika