Ligger nu i solstolen i trädgården och insuper solens sköna strålar – otroligt vad fint väder vi har! I dag är det min fastedag (som jag brukar ha på söndagar) Vi har precis grillat hamburgare här ut och ätit med sallad och mina egenodlade tomater och färsk lök. Kan man äta hamburgare när man har fastedag tänker ni?

Min dag i dag ser ut så här:

10:00 Frukost: 2 stekta ägg i pyttelite smör = 180 kalorier

16:00 Middag: 100 g hamburgare, salladsblad, 1 tomat, 1/2 färsk lök, 1 tsk hamburgedressing. I hamburgaren är det 180 kalorier och tillbehören blev 76 kalorier = 256 kalorier

Jag har kommit upp i 436 kalorier idag och jag kommer att ta en misosoppa innan jag lägger mig som är ca 30 kalorier.

IMG_8717

I dag köpte jag Aftonbladet och läste en lång intervju om mig själv och att jag har gått ner så mycket i vikt. Egentligen är det inte vikten som jag vill förmedla utan mer att vara hälsosam men tidningarna skriver ALLTID om vikt. Jag hoppas att vi framtiden får läsa lite mer med fokus hälsa! Min hund Mimmi fick vara med i tidningen också… Så söt.

Jag har varit ute och paddlat kajak med 2 tjejkompisar på Norrviken i dag också och det var så skönt och härligt – man borde göra sådana aktiviteter lite oftare.

IMG_8718 IMG_8719

Annars har jag fixat lite med mig själv: frissan, köpt nytt smink och lite nya kläder, gjort mina naglar och fixat ögonbrynen – känns bra inför veckans plåtningar.

IMG_8714 IMG_8715

Hälsningar Ulrika