Ulrika Davidsson träning

 

I går hade jag bokat in mig på ett spinningpass på SATS, 55 min. När jag bokade passet så hade jag ful av energi, lust och gjorde en träningsplanering för veckan. MEN,,,när jag kom hem efter en dag med möten var det ganska skönt att bara ta det lugnt. Det var mörkt ute och väldigt mysigt inne…

Då stod jag hemma och tänkte avboka mitt pass och min hjärna sade “vad jobbigt att träna”, “vad tråkigt att träna”, “inte behöver du träna nu” och “sätt dig i soffan istället”…Jag fick då verkligen “bråka” med hjärnan och börja intala mig positiva tankar i stället:

– Det är skönt att träna, det är roligt att träna, jag mår väldigt bra efter, det är inte så jobbigt att sätta på sig träningskläderna osv…

Den övningen gjorde att jag satte mig i bilen och åkte till gymmet, gick på spinningpasset, träffade underbara Sunniva, fick mer energi, blev svettig och skön och hade en trevlig kväll vid matbordet hemma med familjen efter och maten smakade så bra efter träningspasset.

Något att fundera över när man står och tänker “ska jag eller ska jag inte?”

Du ångrar dig aldrig efter ett träningspass.