Om du vill gå en kurs med mig så finns det några platser kvar till viktminskningskursen som börjar den 28 aug – anmäl dig på ulrika.davidsson@dietshop.se

Har du försökt gå ner i vikt utan att lyckas fullt ut?
Nu startar jag en ny kurs som har fokus på att går ner i vikt under hösten!

Jag är aktuell med en ny bok som heter “Gå ner i vikt med LCHF” och kommer att använda boken som kursmaterial som kompletteras med mer material som ni får vid varje kurstillfälle.

Under en tvåveckors rivstart maximeras din förbränning och du rasar snabbt i vikt. Därefter följer du en fyraveckors menyplan med frukost, lunch och middag och får ett program för hur du ska motionera, tänka och motivera dig själv.
När du följer LCHF äter du mycket fett, naturliga proteiner och endast grönsaker och bär som kolhydratskälla. En trevlig menyplan med goda och enkla recept. I min nya bok tar jag också hänsyn till vilken blodgrupp du är och delar med mig om min kunskap och erfarenhet att använda mycket bladgrönsaker i kosten.

Anmäl er här för att få en plats i mina grupper – max 12 pers i varje grupp.  Vi träffas varannan eller varje tisdag på Ecoist Hälsobutik och Café. Kursen blir snabbt full så boka plats omgående!

Datum: Invägning, målsättning och genomgång av viktminskningsprogrammet – tisdag den 28 aug kl 17
invägning mellan kl.17-18,
föreläsning 18.15-19.45

Resterande kursdatum och tider: tisdagar (11/9, 25/9, 9/10,
Plats: Ecoist Hälsobutik och Café, Sibyllegatan 51, T-bana Östermalmstorg, Stockholm

Pris: 1250 kr (betalas kontant på plats)