Jag har fått en favorit i livsmedelshyllan när det ska ordnas middag snabbt! Jag gillar lite stark mat och nu har det kommit en serie med färdiga grytbaser av märket Roi Thai som är väldigt goda och med bra innehåll!
Kyckling i grön curry – 4 portioner
500 g kycklinglårfilé
1 msk smör
Salt och vitpeppar
500 ml Green Curry Soup grytbas av Roi Thai
(1 liten burk kokosmjölk, 165 ml)
½ broccolistånd
½ blomkålstånd
1 gul paprika
Lite färsk gräslök
Dela kycklinglårfiléerna och bryn dem i smör i en stekpanna. Strö på salt och peppar. Häll på grytbasen och späd med mer kokosmjölk om det är för starkt. Skär broccoli och blomkål i buketter och lägg ner i grytan. Skiva paprikan och tillsätt i grytan. Smaka av med salt och peppar och servera i djupa skålar. Dekorera med några gräslökstrån.