Hälsoveckan på Kreta är så härlig! Det är mycket motion, vi går turer längs kusten hela dagarna och tar båtar tillbaka till Loutrou. Alla får matlådor att ta med och dessa äter vi under turen. Framåt eftermiddagen är man ganska trött och har någon timme eller två på det mysiga hotellet.

Alla kvällar har vi föredrag om Low Carb och vi har en oerhört intressant talare som heter Thor som jag har lärt mig mycket av här nere. Jag föreläser om motivation, inspiration och matlagning. Vi går på olika tavernor på kvällarna och äter grekisk mat – allt low carb…

I förrgår gjorde vi snacks och tilltugg på hotellet och jag fick igång hela gänget i köket – det blev parmesanchips, parmachips, örtcréme på salladsblad med granatäpplekärnor och halloumi med en tomatsalsa!

I kväll ska jag laga mat med alla deltagare och det blir lammfärsbiffar med salsa romesco, ärtpesto och äppletzatziki med en sallad till. Vi ska också laga en god tomatsoppa med halloumi till förrätt – det blir trevligt!

Som sagt – i oktober arrangerar jag en ny resa – FÖLJ MED för det är underbart här!

Caio Ulrika