Jag coachar en ny kund som är oerhört musikintresserad. Det roliga är att varje gång jag har ett möte med honom får jag en ny skiva – tillägnad till mig, gulligt va?

Han spelar in skivor och jag ska lyssna på dem till nästa gång vi ses – varför gör han det? Jo, han försöker coacha mig att gilla musik (vilket jag gör men jag lyssnar sällan) Numer åker jag runt i min bil och lyssnar på hans skivor på högsta volym och jag måste säga att det är ganska härligt!

I dag har jag varit fotomodell hela dagen. I morse plåtade vi bilder till Olas och min nya bok som kommer vid årskiftet och efter lunch tog vi bilder på fina Leonie som ska medverka i min och Malins kommande bok “Viktcoach för Seniorer”.

NU är det helg och jag ska ner i köket och steka en massa kantareller som jag köpte på Hötorget. Det blir alltså torskrygg med smörstekta kantareller!

Har precis serverat ungdomarna pannkakor, bär och grädde – lite fredagsmys för dem! Trevlig helg önskar Ulrika