Här på Gotland har jag en fantastisk tillvaro… njuter av livet på landet, arbete med gården, samtal med bönderna, möten med nyfödda kalvar och lammungar, alla vårblommor i skogen och rabatterna och en massa matlagning (har 4 ungdomar här på besök…), eldar kvistar och löv, myser med min vovve och kisse som fullkomligt älskar tillvaron här!

Jag håller på att anlägga ett stort matland som jag ska odla massa grönsaker. Hela köket är fullt med små krukor med små växter som har kommit upp – jätteroligt. I går var jag hos slaktaren och styckade ett helt lamm som nu ligger i frysen. Kan vara bra när vi får så mycket gäster på besök hela tiden…

Restaurang “Hemma hos Ulrika” växer så sakta fram och det har varit en serie artiklar/reportage/insändare i lokaltidningen och alla är arga för att det  tar så lång tid att få ett bygglov. Nu verkar det som att kommunen har satt fart och jobbar nu övertid för att hinna ifatt…

Nu är det lördagmorgon och jag sitter med ulltofflor, dricker kaffe och ser på nyheterna framför brasan och myser. Snart ska jag ta tag i mitt land och köra några varv med jordfräsen! Ha en fin helg hälsar Ulrika