Jag jobbar från tidig morgon till sen kväll just nu och sover som en stock på nätterna… Här planteras det i både oljetunnor, landet och i nysnickrade trädgårdslådor som ska pryda uteserveringen och runt restaurangen. Jag far runt på loppisar och köper gamla bord, glas, porslin mm. Jag beställer ny servis från portugal som kommer passa utmärkt i ladugården. Jag beställer skyltar, affischer, inbjudningskort och jobbar med texter till nya hemsidan samtidigt som jag skriver på en nya bok.

IMG_7658 IMG_7709 IMG_7705 IMG_7701

I går var det ett fint reportage i Gotlands Allehanda och telefonen har ringt och folk börjar boka plats – helt underbart roligt tycker jag. Det är också flera som har kommit förbi i helgen och är nyfikna på vad som händer i Rone.

IMG_7697 IMG_7696

Jag njuter av att sitta ute på dagarna och dricka kaffe och äta goda luncher. I går var jag i fiskaffären i Hemse och köpte Branteviksill och deras hemgjorda senapssill – så vansinnigt gott alltså!

IMG_7707