Just hemkommen i dag till Sverige – har varit på en bilresa i 3 afrikanska länder under 3veckor. Tyvärr hann jag aldrig blogga och meddela detta innan jag åkte (min valp sprang bort i skogen samma dag som vi skulle flyga så det var lite kris).

Afrika är fantastiskt och detta är min andra resa dit. 2009 var vi i Kenya och Tanzania och nu åkte vi till Johannesburg i Sydafrika. Där hyrde vi bil och åkte genom 2 nationalparker, Timbavati och Kruger innan vi kom in till Mozambique. Där bilade vi längs kusten och njöt av landskapet, sol, bad, båtturer och kulturen i landet under 2 veckor. Sedan fortsatte vi till Swaziland och bodde på lyxhotell några nätter innan vi åkte tillbaka till Johannesburg för att lämna bilen. Jag handlade så mycket fina saker bl a stora uppläggningsfat som kommer bli jättefina i mina böcker och på bufféer.

Här har vi kört fast med bilen och det blir stor uppståndelse! Båten till Inhaca Island var också en upplevelse…

Nu är vi hemma igen och januari blir minst sagt hektiskt. Ska alla gå ner i vikt i år? Jag har så många anmälningar till mina kurser så jag måste hitta en större kurslokal och min mail inkorg är full med meddelanden och frågor. Jag ska svara alla så fort jag hinner. Min nya LCHF bok har ju kommit ut också – har ni köpt den?

Hälsningar Ulrika