Kokpunkten

 

Kokpunkten

I går lagade jag mat vid 2 tillfällen på Hälsomässan! Jag bjöd på en Apelsinsallad med kräftstjärtar och avokado från min bok och jag lagade en snabb Rataouille med fetaost som innehåller väldigt lite kalorier. Här är receptet på salladen:

Apelsinsallad med kräftstjärtar – 4 portioner

150 g blandad sallad

1 rödlök

2 avokado

2 apelsiner

300 g kräftstjärtar i lag

Fördela sallad på ett fat. Skala och skiva lök och avokado. Lägg på salladen. Skär bort skalet på apelsinerna med en vass kniv och skär ut fina klyftor och lägg över salladen. Häll av lagen från kräftstjärtarna. Lägg kräftstjärtarna över salladen och servera, gärna med en dressing.

Jag fick låna ett fint förkläde från NYTTA DESIGN på mässan och jag älskar dem, så sköna att ha på och fin design!

Kokpunkten